‘Bu paranın sorumlusu kim olacak?’

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, yeni belediye binasında yaşanan süreç ve maliyet artışını eleştirerek, “Devletin ve milletin kasasından çıkan bu paranın sorumlusu kim olacak” dedi.

Yayınlama: 14.12.2021
266
A+
A-

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, konuya ilişkin yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

 

ALPER TABAN’A ÇABASI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ








“Genel manada kamuoyunun ortak fikri olan,  hükümet binasının aynı yere ya da okullar bölgesine yapılmaması noktasındaki hassasiyeti göz önüne alan, Belediye Başkanımız Alper Taban Bey’e teşekkür ediyoruz. Diğer yandan da eski hükümet konağını ve Sedir kafe mevkiini içini alan alanda yapılacak olan yeşil alan-meydan projesini destekliyoruz ancak yapılan yeni alanla ilgili sarf etmiş olduğu kötünün iyisi cümlesinden de anlaşıldığı gibi yer doğru yer değildir. Tıpkı daha önce, yanlış bir karar ve yanlış bir seçimle yanlış bir yere yapmaya çalıştığınız, yapamadığınız belediye binası inşaatı gibi”

 

SORUMLUSU KİM OLACAK?

“2017 yılında yaklaşık 50 milyon TL’ye ihale edilip %30’u dahi bitmediği hale,  % 70’e tekabül eden 35 milyon TL’nin ödendiği, sonraki ihalede ise kalan kısmı için 66 milyon gibi afaki bir rakama tekrar ihale edilen belediye binası inşaatının maliyetinin sorumlusu kim olacak? Yanlış kararlarınız ve yönetim şekliniz nedeniyle bu maliyet artışı milletin cebinden çıkmaktadır. Muhtemelen bu hizmeti yapmadan önce de ilçe başkanı Mustafa Durmuş’un dediği gibi gerekli yerlerle istişare etmişsinizdir ancak istişarelerinizin sonucu ortadadır”

 

SİYASİ NEZAKETE YAKIŞTI MI?

Bu vesileyle Mustafa Durmuş’a da sormak istiyoruz; hükümet konağının yer tanıtımı esnasında başkana sorulan soruya araya girerek cevap vermesi ve sarf ettiği sözler siyasi nezakete yakıştı mı?  Kullanmış olduğu cümleler belediyemizin sadece iktidar partisinin seçmenlerinin bir belediyesiymiş algısı oluşturmuştur. Sayın Durmuş’a hatırlatmak isteriz ki, siz de diğer siyasi partilerin ilçe başkanı gibi bir ilçe başkanısınız. Sorular ise İnegöl’ümüzün tamamını temsil eden Belediye Başkanımız Alper Taban’a sorulmuştur”

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.