Yeni hat alan İnegöllü genç, hayatının şokunu yaşadı

Yayınlama: 30.08.2023
1.372
A+
A-

İnegöl’de ikamet eden Enes Dursun isimli genç, yeni aldığı hat ile birlikte hayatının şokunu yaşadı. Hattının yeni olmasına rağmen bir çok kişi tarafından aranmaya başlanan Dursun, birkaç gün içinde aldığı yeni hattı iptal etti. Öte yandan Dursun’un bir görüşmesi ise kameraya yansıdı.

İnegöl’de ikamet eden Enes Dursun isimli genç, bir süre önce telefonunun çalınmasının ardından yeni telefon aldıktan sonra hattını da yenilemek istedi.

Yeni telefon hattı ile birlikte telefon numarası değişen Dursun, hattın aktifleştiği gün, WhatsApp üzerinden tanımadığı kişiler tarafından gruplara eklenmeye başlandı.






Durumundan şüphelenen Enes Dursun, daha sonra ise yine WhatsApp üzerinden birçok kişi tarafından aranmaya başladı.

Saat farketmeksizin sürekli arama gelemeye başlayınca, Enes Dursun durumdan şüphelendi.

Daha önce ‘Hatip’ isimli bir kişiye ait olduğu tespit edilen numara, gelen aramalar üzerine Dursun’u rahatsız etti. Yine Dursun’un bir görüşmesi kameralara yansırken, Dursun’u arayan bir kişinin, ‘Onun çevresi çoktur. Daha çok aranacaksınız’  ifadelerinin ardından şaşkınlığını gizleyemedi.

İllegal durumların da olabileceğini düşünen Dursun, daha sonra hattın müşteri temsilcilerini arayarak numarasını iptal ettirdi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş