Büyük hedefler yolunda üzerimize düşeni yapacağız

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Bölge Koordinatör Milletvekili Murat Yıldırım ile birlikte Nilüfer ilçe teşkilatını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziyarette açıklamalarda bulunan Ayhan Salman, “Büyük hedefler yolunda üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Yayınlama: 06.04.2018
498
A+
A-

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Bölge Koordinatör Milletvekili Murat Yıldırım ile birlikte Nilüfer ilçe teşkilatıyla toplantıda buluştu. Çalışmaların ve projelerin konuşulduğu toplantıda konuşan Başkan Salman, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini belirtti. Başkan Salman, zulme karşı mazlumun her zaman yanında olan Türkiye’nin bu duruşunu en son Afrin’de bir kez daha tüm dünyaya gösterdiğini belirterek, Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tabiri ile yeniden dirilişi sembolize eden bu harekâtın önemine vurgu yaparak, “Bizler yalnızca ülkesinin değil, Ümmetin ve tüm dünyadaki mazlum halkların geleceği için çalışan bir hareketin temsilcileriyiz. Dolayısıyla yükümüz ağır, sorumluluğumuzun büyük. Bu bilinçle çok çalışıyoruz ve çok çalışacağız” dedi.

 

2019 yılında gerçekleşecek olan seçimlere de değinen Başkan Salman, bu seçimlerin Türkiye’nin geçeceği tarihi eşikler olacağını ifade etti. Başkan Salman, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde güzel ülkemizin önüne koyduğumuz büyük hedefler yolunda kapılar İnşallah halkımızın desteği ile 2019 seçimlerinin ardından daha fazla açılacak. Ülkemize kattığımız kazanımların, değerlerin ve verdiğimiz hizmetlerin taçlanacağı bu süreç için hazırlıklarımıza zaman kaybetmeden başladık. Tüm teşkilatlarımız ile birlikte her fırsatta halkımızla birlikteyiz. Genel Başkanımızın tabiri ve temennisine uygun olarak şehrimizin her noktasında ‘Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamacasına’ halkımızla kucaklaşıyoruz. Bursa teşkilatlarına bu süreçte de büyük iş düşüyor. Bu bilinç ve sorumluluk duygusu ile çok çalışıyoruz. İnşallah halkımız da her zaman olduğu gibi çabalarımızın karşılığını bizlere karşı duyduğu güvenle bir kez daha gösterecektir”






 

HABER MERKEZİ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş