BY SALİH GAZETECİLERİ AĞIRLADI

By Salih Pastaneleri 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle, İnegöl’de çalışan yerel ve ulusal gazetecileri ağırladı.

Yayınlama: 25.07.2017
1.073
A+
A-

Programa İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, İnegöl Emniyet Müdür Yardımcısı İlhami Araali, By Salih Pastaneleri sahibi Salih Gürler ve İnegöl’de çalışan yerel ve ulusal gazete temsilcileri katıldı.

 

Programda ilk konuşmayı gerçekleştiren İşletme sahibi Salih Gürler, “Davetimize icabet ettiğiniz için siz değerli basın mensuplarına teşekkür ediyorum. 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle, ilçemizde görev yapan basın mensuplarımızı akşam yemeğinde ağırlamak istedik. Gazeteciler önemli bir görevi yerine getiriyor. İnegöl halkının bir yerde gözü kulağısınız” dedi.






 

DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURU

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ise “Basın, demokrasilerin vazgeçilmez unsuru. Sizler fedakârca, cefakârca bir şekilde toplumumuza, halkımıza ve kamuoyuna doğru tarafsız bilgileri ulaştırabilmek adına mücadele ediyorsunuz. Sizlerin bu koşturmanıza ve mücadelenize bizler de şahitlik ediyoruz. Bugün bizleri yemekte bir araya getiren By Salih Pastanesinin yetkilisi Salih Bey’e teşekkür ediyorum. Basın mensuplarımızın da bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.  

 

BERABER ÇALIŞIYORUZ

 “Basın mensupları bizler gibi haftanın 7 günü 24 saat çalışıp; topluma, millete ve halkımıza hizmet vermeye çalışıyor” diyerek bir konuşma gerçekleştiren İnegöl Emniyet Müdür Yardımcısı İlhami Araali “Bu anlamda mesaimizin çoğunu beraber yapıyoruz, beraber çalışıyoruz. Birçok olaya beraber tanıklık yapıyoruz. Basının devlet ve millet içerisindeki rolü doğru ve tarafsız bir şekilde haber vermek. Sizler ne kadar doğru ve dürüst haber yaparsanız, olaylara tarafsız bir şekilde yansıtırsanız, olayları yayınlarken devletimizin ve milletimizin çıkarları ile menfaatlerini düşünerek hareket ederseniz toplumun gelişmesine ve toplumun huzuruna büyük katkı sağlarsınız. Rütbeler, hizmette bir araçtır amaç değildir. Hangi rütbeye çıkarsak çıkalım bu rütbelerimiz milletimiz için hizmet aracı olacaktır” şeklinde konuştu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş