ÇAKIROĞLU UNUTULMADI

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi iken, PKK terör örgütü yandaşlarınca şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyeleri unutmadı. Çakıroğlu için Mevlid programı düzenlenirken, sonrasında ise helva ikramında bulunuldu.

Yayınlama: 21.02.2017
1.208
A+
A-

Kasım Efendi Camii’nde yapılan Mevlid programına çok sayıda vatandaşın yanı sıra, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’ndan da çok sayıda kişi katıldı.

 

MİLLİ ŞUUR İLE YETİŞTİRİLEN MİLYONLARCA TÜRK GENCİ VAR






Yapılan programın ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Yücel Erim, “Hainler tarafından şehit edildi daha 20 yaşındaki Fırat Yılmaz Çakıroğlu. Kardeşimiz milli şuur ile ülkesine, milletine, dinine ve bayrağına olan tutkusu nedeniyle bu değerlere düşman olanlar tarafından şehit edilmiştir. Ancak Fırat’ın da sahip olduğu milli şuur ile yetiştirilen milyonlarca Türk genci bulunmaktadır” dedi.

 

KUTLU DAVA SON NEFESE KADAR SÜRECEK

Erim konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: “Allah, bu davaya gönül vermiş, bu dava için şehadete ulaşmış Yusuf yüzlü yiğitlerimizden razı olsun. Bu kutlu dava son nefes ve son nefere kadar devam edecektir”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş