Mahmudiye’nin yeni adayı; Havva Vişne

Yayınlama: 09.02.2024
466
A+
A-

2024 Mahalli İdare Seçimleri kapsamında İnegöl’de muhtarlık için adaylığını açıklayan isimlerden biri de Havva Vişne oldu. Mahmudiye Mahallesi için adaylığını açıklayan Havva Vişne, özellikle mahalledeki kadınlardan büyük teveccüh görüyor.

Mahalli İdare seçimlerine az bir süre kalan Mahmudiye Mahalle Muhtarlığına aday olan Havva Vişne, kadınlardan aldığı destek ile geçtiğimiz gün basın toplantısında konuşarak, adaylığını açıkladı.

‘Mahallemize kadın eli değsin, değişim her köşede fark edilsin’, Oturmaya değil, çözüm odaklı hizmet için adayım’, ‘Daha iyiye, daha güzele, hep birlikte’, ‘Sorunları biliyoruz, çözmek için geliyoruz’ sloganları ile adaylığını açıklayan Havva Vişne,






“1986 Kahramanmaraş Doğumluyum. 20 yıldır İnegöl’de ikamet ediyorum. Evli, ev hanımı, 4 çocuk annesiyim. Başarı yolunun çalışmaktan, samimiyetten ve dürüstlükten geçtiğine inandığım için adayım” dedi.

Öncelikli projelerini de açıklayan Havva Vişne, konuşmalarını şu ifadelerle sürdürdü:

“Yılda 2 kez istek ve öneri toplantısı, mahallemizin belli noktalarında şikâyet, istek ve öneri kutuları uygulaması yapıp, her ay düzenli kontrol edilip çözüm yoluna gidilmesi, ihtiyaç sahiplerine kurumlar aracılığı ile yardım sağlanması, çevre temizliği ve kanalizasyon sorunlarının köklü çözümü için

Hizmet sözlerimiz lafta kalmayıp tüm sorun ve ihtiyaçları çözmek için adayım”

Havva Vişne’nin azaları ise şu isimlerden oluştu: Özlem Eneş (Ev Hanımı), Feride Çin (Kurumsal Personel), Murat Bulut (Döşeme Ustası), Güven Kocaağa (İş Adamı), Kübra Kozey (Home Office Pastacı), Bilal Uludağ (Esnaf), Rüstem Mestan (Emekli Muhtar), Fikrettin Esentürk (Döşeme Ustası).

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş