‘İNEGÖL EVDE DEĞİL SOKAKTA’ LÜTFEN DİKKAT EDELİM

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs nedeni ile ülke genelinde tedbirler alınırken, ‘Evde Kal’ sloganı ile işi olmayan herkesin evinde kalması istenmişti. İnegöl’de ise birçok vatandaş bu duruma kayıtsız kalarak sokak ve caddeleri doldurmaya devam ediyor.

Yayınlama: 30.03.2020
1.757
A+
A-

Çin’in Wuhan şehrinde başlayan ve kısa süre içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs Covit 19 ile ilgili ülke genelinde çeşitli önlemler alındı.

 

Virüsün yayılmaması ve tamamen bertaraf edilmesi için sosyal medya üzerinden ‘Evinde Kal’ sloganı ile vatandaşlarımızın evlerinde zaman geçirmeleri istenmişti.






 

İnegöl’de geçtiğimiz günlerde birçok vatandaş bu duruma ayak uydurarak evlerinde zaman geçirmeye başladı. Haftanın ilk iş gününde ise vatandaşlar, adeta virüse meydan okuyarak yeniden sokak ve caddeleri doldurmaya başladı.

 

VATANDAŞLARDAN SERT ELEŞTİRİ

Birçok vatandaş ise sosyal medya üzerinden işi olmamasına rağmen dışarı çıkan kitleye hitap ederek, “Sokaklarda işsiz gezen herkes artık evine girsin” ifadelerini kullandı.

 

POLİSLER CEZA KESMEYE BAŞLADI

Öte yandan Emniyetin talimatı ile İnegöl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından sosyal mesafeyi korumayan vatandaşlara cezai işlemler uygulanmaya başladı. Cezaların yaptırımları ile İnegöllü bir çok vatandaşın evlerinde kalması amaçlanıyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş