ÇARŞIYA BAYRAM AYARI

İnegöl Belediyesi Kurban Bayramı öncesi ilçe halkının huzur içerisinde bayram alışverişlerini yapmaları için bir takım önlem ve tedbir aldı. Alınan karar gereği; çarşı merkezinde yaya trafiğinin güvenliğinin sağlanması için 6 Ağustos Salı gününden itibaren Hacı Veli Ağa Sokak başından başlayarak Elektrik Sokak, Tabakhane Sokak ve Yapı Kredi Bankasının olduğu yerden itibaren araç trafiğine kapatıldı.

Yayınlama: 06.08.2019
682
A+
A-

Belediye Başkanı Alper Taban, Kurban Bayramına sayılı günler kala çarşı içerisinde vatandaşların rahat alışveriş yapması için alınan kararları kamuoyu ile paylaştı.

 

“ORANTISIZ BİR ŞEKİLDE SERGİ AÇMAYALIM”






Açılacak sergilerin yayaların kaldırımları kullanmasına engel olmaması gerektiğine de dikkat çeken Taban, “Bir konuyu özellikle belirtmek isterim ki esnafımıza yönelik aldığımız karar gereği kendi işyerleri önünde sergi açan esnaflarımız yayaların kaldırımları rahat bir şekilde kullanmalarına dikkat etmeliler.

 Özellikle orantısız bir şekilde sergi açılmamasını, kaldırımları kullanacak hemşerilerim adına istirham ediyorum. Bu konuda esnaflarımızın duyarlı olacaklarına yürekten inanıyorum” diye konuştu.

 

ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILACAK

Taban konuşmasının devamında, “Bayram yoğunluğu sebebiyle çarşı içini rahatlatmak ve ilçe halkımızın bayram alışverişlerini rahat ve güvenli bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için ise, 6 Ağustos Salı gününden itibaren Hacı Veli Ağa Sokak, Tabakhane Sokak ve Yapı Kredi Bankasının önünden itibaren Bedesten Sokak’ın olduğu yerden itibaren araç trafiğine kapatılacak. Şunu da söylemek isterim ki Bayram dolayısıyla çarşı-pazarın kalabalık olacağından yaşanabilecek hırsızlık ve kap-kaç olayları için ilçe halkımızı tedbirli olmaya davet ediyorum.”

 

7/24 ESASINA GÖRE ÇALIŞIYORUZ

Bildiğiniz gibi Belediyeler, 7/24 esasına dayalı çalışan ve beşikten mezara kadar hizmet veren kamu kurumlarıdır diyen Taban; “İnegöl Belediyesi olarak, yaklaşan Kurban Bayramı’nın sorunsuz geçmesi için gerekli tüm önlem ve tedbirler alınmıştır. Nöbetçi zabıtamız bayram boyunca 24 saat hizmet verecektir. Ayrıca bayram süresince halkımız, her türlü şikayet ve isteklerini Çözüm Merkezi ALO 153 No’lu telefondan Belediyemize iletebileceklerdir” dedi.

 

8 BÖLGEDE KURBAN KESİMİ YAPILABİLRCEK

Açıklamanın devamında ise İnegöl’ün farklı noktalarında kuyu ve konteyner konulan yerlerde kesim yapılabileceği söylendi.

Kurban kesim yerleri ise şu şekilde;

Alanyurt Pazarı (Konteyner)

Merpa Pazar (Konteyner)

Pazartesi Pazar (Konteyner)

Cumartesi Pazar (Konteyner)

Akhisar Pazar (Konteyner)

Hayvan Pazarı (Kuyu)

Fatih Mah. Afet Konakları (Kuyu)



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş