Çavuşoğlu İZED’in talebini geri çevirmedi

İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği tarafından İnegöl’e psikiyatri doktoru talebini Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu geri çevirmedi.

Yayınlama: 07.06.2018
984
A+
A-

Önceki gece İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen sahur programına katılan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Halil Peynirci’nin,

Devlet Hastanesi’nde psikiyatri doktoru talebeni karşılayacaklarını söyledi.

 






Yaklaşık bir aydır İnegöl Devlet Hastanesinde bir psikiyatri doktorunun görevlendirilmesi için imza kampanyası başlatan İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Halil Peynirci yaptığı açıklamada,”Engelli kardeşlerimizin aileleri ile yaptığımız toplantının ardından İnegöl ‘de bir psikiyatri doktoruna ihtiyaç olduğunu tespit etmiştik. Hemen ardından yaptığımız görüşmeler doğrultusunda İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği ve rehabilitasyon merkezleri ile birlikte bir imza kampanyası başlattık. Bu kampanyaya sağ olsun İnegöl halkımız çok büyük bir destek verdiler. Bende dernek başkanı olarak, davet edildiğim sahur programına katıldığım sırada Başbakan Yardımcımız sayın Hakan Çavuşoğlu’na bu psikiyatri doktoru talebimiz ile ilgili bir dilekçe verdim. Kendileri de sağ olsunlar bu konuyu hızlı bir şekilde halledeceklerini bizlere söylediler. Allah’a şükürler olsun yaptığımız çalışmalar bu şekilde meyvelerini veriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş