ÇAY BAHÇELERİ HİZMETE AÇILDI

Her yıl Mart ayının sonunda başlayan çay bahçesi sektörü bu yıl virüs nedeni ile müşterilerine kapılarını 1 Haziran itibari ile açtı. Önceki gün gece saatlerinde birçok çay bahçesi işletmecisi, personeli ile birlikte hazırlık çalışmalarını tamamladı.

Yayınlama: 01.06.2020
525
A+
A-

Normalleşme süreci ile ilgili verilen kararların ardından çay bahçeleri de hizmet vermeye başladı. Tedbirler alınarak vatandaşlar çay bahçelerinde zaman geçirebilecek.

 

MART 15’TE FAALİYETE GEÇİYORLARDI, VİRÜS NEDENİ İLE TARİH 1 HAZİRAN’A SARKTI






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Hatıra Çay Bahçesi işletmecisi Ecevit Güneş, normalde Mart ayının sonunda hizmete başladıklarını ama yeni tip koronavirüs nedeni ile geç faaliyete geçtiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı;

 

“Normalde Mart 15’te ufak tefek hazırlıklara başlıyorduk. Mat ayının sonuna doğru da faaliyete geçiyorduk. Virüs sebebi ile aksamalar oldu. Bugün Haziran 1 ve biz hazırlıklarımıza başladık. Bugünden itibaren de servise başlayacağız”

 

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDEN UMUT VAR

Maddi olarak çay bahçesi sahiplerinin arar gördüğünü ama önümüzdeki günlerden umutlu olduklarını ifade eden Güneş, sözlerini şı ifadelerle tamamladı:

 

“Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı konu ile ilgili açıklama yaptı kiralarla ilgili. Tabi ne kadar af gelecek onu bilmiyoruz. Maddi sıkıntılar tabi yaşadık. İnşallah bundan sonra aşarız diye düşünüyoruz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş