CERRAH’TAKi MiNiBüSLER YOLCU TAŞIMAYA BAŞLIYOR

Cerrah – İnegöl arası servis taşımacılığı yapan minibüsler trafikten 2 yıl önce men edilmişti. 2 ay önce bazı minibüs şoförleri tekrar yolcu taşımaya başlasa da gelen şikâyetler üzerine eksik evrakları olduğu için trafikten tekrar men edildi. Bu gelişmelerin üzerine evraklarını tamamlayan minibüsçülerin yarından itibaren servise başlayacakları öğrenildi.

Yayınlama: 19.09.2019
865
A+
A-

İZİN BELGESİ ÇIKTI

14 Eylül 2017’de servis taşımacılığı yapan Cerrahlı 161 nolu minibüsçüler iddiaya göre güzergâhta izin belgesi ve ruhsatı olmayan minibüsleri çalıştırdıkları gerekçesiyle araçlar trafikten men edilmişti. O dönem minibüsçüler eylem yapsa da bir netice alamamışlardı. Bu olayların ardından yapılan görüşmeler neticesinde Cerrah Mahallesindeki toplu taşıma işlemlerini tek çatı altında toplanan İNULAŞ firması yapıyordu.

 






YARIN YOLCU TAŞIMAYA BAŞLIYORLAR

Aradan geçen 2 yıl sürenin ardından Cerrah Mahallesinde 2 ay önce bazı minibüs şoförleri tekrar yolcu taşımaya başladı. Şikâyetler üzerine yolcu hattını çalıştırma yetkisi UKOME’den izinsiz yolcu taşımacılığı yapıldığı için evrakları eksik olan minibüsçüler tekrar trafikten men edildi. Aldığımız yeni bilgilere göre ise UKOME komisyonundan izin çıkması ile birlikte Cerrah Minibüsçüleri yarından itibaren yolcu taşımaya başlayacağı öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş