Çevremize karşı daha duyarlı olmalıyız

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Tuzla Mahallesi mevkiinde doğaya gelişi güzel şekilde atılan çöpler yüzünden oluşan çevre kirliliğinin bu şehre yapılan en büyük aymazlık olduğu belirtildi.

Yayınlama: 30.05.2018
714
A+
A-

GEREKLİ TÜM ADIMLAR ATILACAK

Konu hakkında yapılan yazılı açıklamada, bu şehre ve insanlarına hiç yakışmayan bu tür görüntülerin bir daha yaşanmaması adına hep birlikte doğaya ve İnegöl’e sahip çıkılması gerektiğine vurgu yapıldı. Açıklamada, doğaya atılan çöpler yüzünden oluşan çevre kirliliğine yol açanlara karşı çok sert önlemler alınacağına ve İnegöl’ümüzde bu tür olumsuz olayların bir daha yaşanmaması için gerekli tüm adımlar atılacağından kimsenin şüphesi olmasın denildi.

 






ŞEHRİMİZE SAHİP ÇIKALIM

Bu güzelim şehre sahip çıkmalıyız vurgusu yapılan açıklamada çevrenin korunması ve gelecek kuşaklara daha temiz ve güzel bir İnegöl bırakma adına şehrin dört bir tarafında çalışmalarına ara vermeden devam eden bir belediye olarak insanı merkeze aldığımız hizmetlerimizde çevre ve çevre temizliği bizim olmazsa olmazlarımızdan. Bu şehirde yaşayan her bir vatandaşımızın çevreye karşı daha duyarlı olmasını bekliyoruz. Ayrıca bu güzelim şehre geleceğimiz olan çocuklarımız için sahip çıkmamız gerektiğini unutmayalım denildi.

 

ÇEVRE TEMİZLİĞİ BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZ

Açıklamanın devamında Tuzla Mahallesi mevkiinde güzelim doğaya bırakılan ve çevrenin kirlenmesine ve geri dönüşü olmayan olumsuzlukların ortaya çıkmasına neden olan bu tür olayların bir daha yaşanmaması en büyük temennimiz denilirken, çevre temizliği bizler için kırmız çizgidir vurgusu yapıldı.

 

YAPTIRIMLARIMIZ OLACAK

Özellikle dere kenarlarına, boş arazilere veya doğal ortamın herhangi bir alanına atarak adeta bir çevre faciasına neden olan kişi ve kurumları bundan sonra daha sıkı bir takip ve denetimle tespit ederek, çevremizi kirleten kişi ve kurumlara karşı gerekli işlem ve yaptırımları yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın denildi.

 

KURUM BÜLTENİ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş