CHP aday adaylarını tanıttı

CHP İnegöl İlçe Başkanlığı önceki gün akşam aday adayı tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda kişi katılırken, aday adayları söz alarak kendilerini tanıttı.

Yayınlama: 10.05.2018
1.418
A+
A-

Programda ilk olarak açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir, aday adaylarına başarılar dileyerek, sözü aday adaylarına bıraktı.

 

Programda ilk olarak kendisini tanıdan CHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Alper Öztürk, “1997 İnegöl doğumluyum. Ailem Trabzon’un Of ilçesinden 1967 yılında İnegöl’e yerleşmiş, önceleri mobilyacılık sonraları ise koltuk ve mobilya ticareti yaparak geçimini sürdürmekte olan bir ailedir. aldım. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Cumhuriyet Halk Partisi’nden 21 yaşında milletvekili aday olma kararını kendi isteğim ile büyüklerim, dost, arkadaş ve çevremin de desteği ile şu an karşınızdayım. Neden aday oluyorum? Çünkü memleketimiz hepimizin malumu iyi yönetilemiyor. Yapılan olumlu işler olsa da, yanlışlar doğruları da götürüyor. Vatandaşlarımız başta sosyo-ekonomik anlamda büyük sıkıntılarla boğuşmakta. Ancak mutlu azınlık tarafından özellikle yandaş medyanın yanlı yayınlarıyla gerçekleri yani halkın içinde bulunduğu acı, darboğaz geçim sıkıntısını saklamaya, her şey yolundaymış gibi göstermeye çalışıyorlar. Başta eğitimde niteliksiz, düşünmeyen, irdelemeyen, eleştirmeyen toplum yaratma projelerini hayata geçirirken, sonra o topluma itaat etmeyi öğrettiler ve istediklerini aldılar. Türkiye şu anda diyalog ve uzlaşı çabalarına kapalı bir şekilde yönetiliyor. Türkiye’nin aydınlık geleceği ancak diyalog, uzlaşı, şeffaf, erdemli ve prensipli yönetimin sayesinde olacağına samimi olarak inanıyorum. Türkiye’nin politikalarını ve gelecek vizyonunu genç nesil olarak önemsiyorum. Bu değerlerin Cumhuriyet Halk Partisinde olduğunu görüyorum. Dileğim bu seçim döneminin Türkiye’yi daha çok kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı bir atmosferde geçmemesi. Bunun yerine daha olumlu, birleştirici, farklılıkları gözeten, pozitif bir bakış açısıyla sandığa gidilebilmesidir. Unutmayalım ki olaylar geçici insanlar kalıcıdır. Bence burası çok önem arz ediyor” dedi.






 

Kurşun Belediye Başkanlığı görevini 10 yıl sonrasında başarılı bir şekilde tamamladığını belirten Erkan Dönmez ise, “Beni bir çoğunuz tanıyor. Ben Kurşunlu Beldesinde 26 yaşında belediye başkanı seçilmiş, 10 yıl Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir şekilde, hiç bir şaibeye karışmadan belediye başkanlığını tamamlamış bir arkadaşınızım. Geçen dönem 2015 yılında hepiniz bildiği gibi bir ön seçim neticesinde yine aday adaylarımız içerisinde 15. sıraya gelen ve 15. sıradan milletvekilliği adaylığı yapan bir kardeşinizim. Dolayısıyla 2 yıldır da, ilçe başkanımla birlikte yöneticilik yapmaktaydım. Benim aday olmamdaki tek gaye, gerçekten Türkiye Kötüye gidiyor. 16 Yıldır iktidarda olan sevgili Cumhurbaşkanımız, geçtiğimiz günlerde bir manifesto açıkladı. Bu manifesto açıkçası, faizleri düşürmekten yana, işsiz gençlerimize iş bulmaktan yana, artık ne derseniz deyin. Sanki 16 yıldır iktidarda olan Cumhuriyet Halk Partisi veya başka bir partiymiş gibi, bugün bizim gözümüzün içine baka baka Türkiye’nin ekonomisinin kötü olduğunu söylüyor. Biz diyoruz ki zaten Cumhuriyet Halp Partisi ve Kemal Kılıçdaroğlu, bunları size 7 yıldır söylüyor. 7 Yıldır tek doğruyu söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu’dur” ifadelerini kullandı.

 

Programda son olarak açıklamalarda bulunan bir diğer aday adayı Zennure Güneri, “1966 Yılında Muş ilinin Bulanık ilçesinde, mütevazı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim. İlköğrenimimi Bulanık ilçesinde tamamladım ve daha sonra ailem ile birlikte İnegö’e yerleştim. Ortaöğrenim ve lise tahsillerimi İnegöl’de tamamladım. Akabinde yüksek öğrenimime Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde başladım. Ancak erken yaşta, hayat mücadelesine, yoğun bir şekilde iş hayatına dahil olmam nedeniyle tamamlayamadım. Meslek yaşantıma ise 1985 yılında yardımcı muhasebe personeli olarak İnegöl’de başladım. iki yıl boyunca bu görevimi başarıyla yerine getirip, mesleki çalışmamı kendi başıma yürütmeye karar verdim ve 1987 yılında kendi ofisimi açtım ve İnegöl’de mesleki faaliyetlerini kendi başına yürüten ilk kadın mali müşavir oldum. 1987 yılından bugüne serbest muhasebeci mali müşavir olarak İnegöl halkına hizmet vermekteyim. Mesleki faaliyetlerim sırasında meslek odası üyesi olarak da çalışmalara katıldım. 2002-2004 yıllarında Bursa SMMMO’nun İnegöl Temsilciliği yanı sıra saymanlığı görevini de başarıyla yürüttüm. 2008-2010 yılları arasında da BSMMMO Denetim Kurulu Başkanlığı ve 5 Dönem TÜRMOB Delegeliği ve Oda Meclis Üyeliği görevini de tamamladım. Halen BSMMO Çağdaş Grup üyesiyim. Mesleki çalışmalarımda, toplumsal fayda asıl hedefim olmuştur. Sosyal ve toplumsal faaliyetlerim içinde İnegöl Atatürkçü Düşünce Derneği’nin, İnegöl Yardım Sevenler Derneği’nin ve İnegöl Rotary Kulübü’nün faal üyeliklerini bulunmaktadır” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş