CHP’DEN AFİŞ ELEŞTİRİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demire, referandum çalışmaları kapsamında billboardlara giydirilen ‘Hayır’ afişlerinin yırtıldığını iddia etti.

Yayınlama: 13.04.2017
1.447
A+
A-

Konu ile ilgili yazılı basın açıklamasında bulunan Demir, şu ifadeleri kullandı: “Referandumla ilgili sistemli olarak ‘Hayır’ yazılı afişlerimiz yırtılıyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak referandum kampanyası İçin devletten hiçbir maddi destek almadan, Referandum için ‘Hayır’ kampanyası yürütmeye çalışıyoruz. Yaklaşık olarak bir aydır İnegöl’de çeşitli yerlere asılmış olan ‘Evet’ kampanyası için donatılmış afiş ya da billboardların hiçbirisine zarar verilmemiştir. Bizler demokrasi ve eşitlik ilkesini benimsemiş bir partiyiz. Herkesin görüşüne saygı duyulmasını içselleştirmiş olduğumuzdan hiçbir ‘Evet’ afişine zarar vermeyi asla düşünmedik ve zarar verilmesini de onaylamıyoruz.

 

“Yasalar gereği son bir hafta içinde, partimiz üyelerinden alınan aidat ve bağışlar ile yaptırdığımız billboardların sistemli olarak yırtılmasından sonra tekrar tekrar bu billboardları yaptırdık. Bu seçim kampanyasında afişlerimizin yırtılması, İnegöl’deki partili ve gönüllü vatandaşlarımızı üzmüştür. Bu konuda bilgisi olan vatandaşlarımızın tarafımıza bilgi vermesini rica ediyoruz. Provokasyoncuların tespit edilip Emniyet güçlerince gerekli işlemlerin yapılacağına inanıyoruz. Bu davranışların görüldüğü ortamda adalet ve demokrasiden bahsetmek mümkün değildir ve bu tahammülsüz davranışı şiddetle kınıyoruz. Taktir İnegöl halkınındır”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş