CHP’li Doğan’dan 65 yaş üstü vatandaşlara dinlenme tesisi sözü

Yayınlama: 14.03.2024
27
A+
A-

CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, İnegöl Avcılar Derneği’nde gerçekleştirdiği ziyarette sosyal projelerini anlatarak, 65 yaş üstü vatandaşlar için özel bir dinlenme tesisi sözü verdi.

İçerik: CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, İlçe Başkanı Zemci Şahin, Belediye Meclis üyesi adayları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İnegöl Avcılar Derneği’ni, Orhaniye Mahallesi kahvehanelerini ve esnafını ziyaret etti.

İnegöl Avcılar Derneği’nde gerçekleşen ziyarette, Dernek Başkanı Erdem Hanbarlı ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Doğan, sosyal demokrat belediyeciliğin İnegöl’de de uygulanması gerektiğini belirtti. Projelerinden birini anlatan Doğan, “Olgun gençlerimiz için çok güzel projelerimiz var. Bunlardan biri, 65 yaş üstü büyüklerimize yönelik. Onlara yaşlı demek istemiyoruz, onları ‘olgun genç’ olarak isimlendirmek istiyoruz. Bu kapsamda, 65 yaş üstü değerlerimizin vakit geçirebileceği ücretsiz çay ve kahve içebilecekleri dinlenme tesisleri kuracağız. Olgun gençlerimiz böylelikle daha güzel vakit geçirip sosyal ortama katılmış olacaklar, onlara hak ettikleri değeri hissettirmek adına bu hizmeti mutlaka yapacağım” dedi.






Doğan’ın ziyareti, İnegöl Avcılar Derneği’nde projelerini anlatarak vatandaşların ilgisini çekti. Olgun gençlerin sosyal hayata katılımını artırmayı amaçlayan bu projenin, İnegöl’deki yaşlı nüfus için önemli bir adım olacağı ifade edildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş