CHP’li Doğan’dan kadınlar için ‘el emeği’ ekonomi modeli

Yayınlama: 26.03.2024
31
A+
A-

CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, halk otobüslerinde ve şehir merkezindeki duraklardaki vatandaşlar ile sohbet ederek seçim çalışmalarını sürdürdü. Daha sonra açıklamalarda bulunan Doğan, “Kadınlarımızı çalışma hayatına katacak el sanatları projelerimizle ekonomik anlamda aktif hale getireceğiz” dedi.

CHP İnegöl’de seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor. İlçe Başkanı Zemci Şahin ve heyeti Mezitler bölgesindeki kırsal mahallelerde seçim çalışmasını yürütürken,  CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan ise şehir merkezindeki duraklarda bulunan vatandaşlarla sohbet ederek projelerini anlattı.

Doğan, sahada çalışmaları ve projeleriyle seçime sağlam bir giriş yaptıklarını belirterek, projelerinin İnegöl’e ve İnegöl halkının ihtiyaçlarına cevap verecek projeler olduğunu söyledi. Doğan kadınları destekleyen projelerinde bahsederek, vatandaşlardan destek istedi.






Özellikle kadınlara ekonomilerini oluşturmaları adına ‘el emeği’ ekonomi modelini hayata geçireceklerini belirten Doğan: ”Siyasette alaylı olarak yetişen, 30 yıldır Cumhuriyet Halk Partisinin içinde olan biriyim. Bu nedenle İnegöl sorunlarına çözümler üretme konusunda iddialıyım. İnegöl’ün sorunlarını çözecek birçok projelerimiz var. Ülkenin son yıllarda ki ekonomik koşulları vatandaşı çok zorluyor. Bu ekonomik koşullar düzelene kadar ev kadınlarımıza otobüs ücretlerini yüzden elli indirimli yapacağız. Ayrıca kadın el emeği göz nuru ile yaptıkları el işi ürünlerin satışını sağlayacak kooperatifleri kurduracak ve destekleyeceğiz. Ev hanımlarının ev ekonomisine ve ülke ekonomisine dolaylı ya da direk katılımını, katkısını sağlayacağız. Kadınlarımızı çalışma hayatına katacak el sanatları projelerimizle ekonomik anlamda aktif hale getireceğiz” dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş