CHP’YE ADALETi ANLATMAK iÇiN YüRüYOR

Daha önce CHP’li Nilüfer Belediyesi’nden kovulan bir temizlik görevlisi, eline aldığı pankartlarla CHP’nin içinde bulunan haksızlıkları anlatmak ve adalet yürüyüşüne başladı. Kestel’de başlayan yürüyüşünün CHP Genel Merkezi’nde sonlanacağını belirten İşçi, İnegöl’den de geçiş yaptı.

Yayınlama: 07.07.2017
942
A+
A-

BENDE CHP’DEN ADALET İSTİYORUM

“Adalet bir gün sana da lazım olacak Kemal Kılıçdaroğlu. Evet sayın başkan haklısınız CHP’li olarak CHP’nin içinde bana da lazım oldu bende CHP’den adalet istiyorum. CHP Genel Merkezine CHP’nin adaletsizliğini anlatmak için yürüyorum. Önce kendine adalet”  yazılı pankart ile Ankara’da bulunan CHP Genel Merkez binasına kadar yürüyüş başlatan 43 yaşındaki Yusuf Yiğit, “ “Nilüfer Belediyesinde taşeron olarak temizlik görevlisiydim. İki çocuk babasıyım. Belediyeden haksız olarak işten atıldım. İşten atılma gerekçem dünyada bir ilk; muhtara selam vermek. Bundan 3 ay önce işten atıldım. Daha sonra birileri araya girdi, yeniden işe başlamıştım. 3 ay sonra yeniden işten atıldım. Dün itibariyle işten çıkışımı verdiler. Belediyenin içinde dönen dolapları kendileri biliyorlar. Bu yapacağım yürüyüşün, herhangi bir eylem veya terör propagandasıyla alakalı yoktur. Ben sadece hakkımı arıyorum. CHP genel merkezine kadar gideceğim, gerekirse genel merkez önünde ölüm orucuna varacak kadar bu sorun çözülene kadar yapacağım. Amacım CHP’li belediyenin yapmış olduğu yanlışı duyurmak” şeklinde konuştu.

 






NİLÜFER BELEDİYESİNDE ADALETSİZLİK VAR

CHP’den başkan bir partiye oy verdiğini belirten Yiğit, “CHP üyesiyim, delegesiyim. Bağlı bulunduğum köyde CHP’ye yüzde 99 oranında oy verildi. CHP’li nilüfer belediyesinde adaletsizlik var. bu adaletsizlikleri CHP genel merkezi önünde sıralayacağım” dedi.

 

ADALET OLSAYDI BU GÜN YÜRÜMEZDİM

 “Kılıçdaroğlu’na katılıyorum” diyen Yiğit, “Adalet olmuş olsaydı ben bu gün yürümezdim. İlk önce kendi içindeki adalete bir bakacak, kendi içinde var mı yok mu? İlk önce ona bakacak” ifadelerini kullandı.

 

Temizlik görevlisi Yusuf Yiğit konuşmanın ardından elindeki pankartlar ile yürüyüşe devam etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş