Çitli turnuvası devam ediyor

Bu yıl 7’ncisini düzenlediğimiz ve gençlerimizi tamamen spora ve futbola odaklandırıp madde bağımlılığına karşı savaş açmak, civar köylerle kaynaşmak için tertiplenen köyler arası futbol turnuvasında 2. hafta maçları oynandı. Birbirinden çekişmeli ve dostluk içinde geçen maçlarda dostluk kazandı.

Yayınlama: 13.04.2018
934
A+
A-

A Grubunun iddialı 2 takımın birbiriyle mücadelesinde kazanan 3-1’lik skorlar Gündüzlü köyü oldu ve ilk galibiyetini almış oldu. Kirazlık ise 2. hafta sonucunda 1 puanda kalmış oldu.

 

Turnuvaya tamamen yerli oyunculardan kurulu bir takımla giren Çitli UTD. 16 yıl sonra turnuvalara katılan ve centilmenlik örneği oyunculardan kurulu Kınık&Özlüce köylerinin birleşimi takımı 5-2 mağlup etti.






 

Yine A Grubunun iki iddialı takımının maçında ev sahibi ve son şampiyon FC Çitlispor ile Kurşunlu 1453 takımları arasında oynanan müsabakada kazanan çıkmadı. Taraflar 2-2’lik eşitlik sonucu 1’er puanla yetinmek zorunda kaldı. FC Çitlispor bu beraberlikle 4 puanla 2. sırada kendine yer buldu. Kurşunlu 1453 takımı da gruptaki 2. maçında 2. beraberliğini alarak 2 puanda kaldı.

 

B Grubunun favori takımlarından Çeltikçi Köyü, Yeniköy takımını 4-0’lık net bir skorla yenerek 2’de 2 yaptı. Yeniköy takımı ise puansız bir şekilde B grubunda son sırada yer aldı.

 

A grubunun hızlı takımı Yukarıballık Köyü turnuvanın centilmenlik adayı mütevazi kadrosuyla Bilal Köyünü 7-2 yenerek 2’de 2 yaptı ve 6 puanla A grubunda zirvede kendine yer buldu.

 

Günün son maçında 90’lı yılların kendinden başarılarıyla söz ettiren köyü Eymir, Kurşunlu-2 takımını 2-0 yenerek 2’de 2 yaptı.

 

Turnuvamız 15 Nisan’da 3. hafta maçları ile devam edecek ve gruplarda 5 maç oynandıktan sonra gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar gruplarından direkt olarak yarı finale yükselecek. Takımlar, çapraz eşleşme ile birbirine rakip olacaklardır.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş