İnegöl’de 3 ayrı noktada gıda ve temizlik ürünlerine %50 indirim geliyor

Yayınlama: 12.10.2023
404
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zincir marketlere yönelik yaptığı indirim çağrısının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketler de gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe fiyatları düşürme kararı aldı. Karar doğrultusunda İnegöl’de 3 ayrı noktada bulunan Tarım kredi Kooperatif marketlerinde, süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kâğıt peçete ve kâğıt havlu gibi temizlik ürünlerinde 16 Ekim’den itibaren yüzde 50’ye varan indirim uygulanacak.

Artan hayat pahalılığı nedeni ile geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, marketlere ‘indirim’ çağrısında bulunmuştu.

Bu çağrının ardından Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri harekete geçti.






Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde mevcut indirim kampanyalarına ilave olarak 16 Ekim’de başlayacak yeni kampanya kapsamında, süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kâğıt peçete ve kâğıt havlu gibi temizlik ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim yapılacak.

Ayrıca, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri, çiftçilerden doğrudan tedarik edilerek satışı yapılan patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık gibi meyve ve sebze ürünlerinde de ‘manavda taptaze indirim’ kampanyası devam edecek.

İNEGÖL’DE 3 NOKTADA HİZMET VERİLİYOR

Öte yandan İnegöl’de 3 ayrı noktada Tarım Kredi Kooperatif Marketi bulunuyor. Bu noktalarda 16 Ekim’den itibaren temel ihtiyaç ve temizlik malzemelerine yüzde 50 indirim gelecek.

İNEGÖLLÜLER AKIN EDEBİLİR

Yapılacak olan indirim ile birlikte özellikle İnegöllü vatandaşların İnegöl merkez ve Alanyurt’ta bulunan Tarım kredi Kooperatif Marketlerine akın edeceği düşünülüyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş