Erdoğan’a hakaret cezasız kalmayacak

İnegöl’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sosyal medya üzerinden hakaretlerde bulunan kişi hakkında soruşturma başladı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, “Cumhurbaşkanımız kırmızı çizgimizdir. Bu çirkin ifadelerin hukuk çerçevesinde gereken cezayı alması için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yayınlama: 22.06.2021
2.459
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz gün kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamaların ardından, İnegöl Devlet Hastanesi personeli olarak görev yapan bir kişi sosyal medya üzerinden Erdoğan’a hakaretler yağdırdı. Hakaretler üzerine AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı harekete geçti.

 

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, hukuki çalışmaları tamamladıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:






 

“Cumhurbaşkanımızın bugün yaptığı açıklamalar sonrasında, İnegöl Devlet Hastanesi’nde görevli bir personel tarafından sosyal medyada yapılan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan ağır hakaret ve tehdit içeren paylaşımdan haberdar olmamız ile birlikte hukuki ve idari soruşturmaların başlatılması için gereken girişimlerde bulunmuş durumdayız. Konunun tüm yönleri ile takipçisi ve tarafı olacağız. Cumhurbaşkanımız kırmızı çizgimizdir. Bu çirkin ifadelerin hukuk çerçevesinde gereken cezayı alması için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş