HERKES TAŞIN ALTINA ELiNi KOYMALI

Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, Barış Pınarı Harekatı’na tam destek verdiklerini ifade ederek, Ziraat Odası Meclisi’nin de onayı ile Huzur Hakkı’nı Mehmetçik Vakfı’na bağışlandığını açıkladı. Herkesin taşına altına elini koyması gerektiğini ifade eden Çelik, “Zor günler geçirdiğimiz şu günlerde, herkesin karınca kararınca taşına altın elini sokup, hem maddi anlamda bir katkı sağlamak, aynı zamanda Mehmetçiğe moral olmak adına destekte bulunmalı” dedi.

Yayınlama: 14.10.2019
541
A+
A-

Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, makamında açıklamalarda bulunarak, Ekim  Ayı huzur hakkının Mehmetçik Vakfı’na bağışlandığını ifade etti.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sezai Çelik, “Ülke olarak son zamanlarda zor günlerden geçmekteyiz. Daha önce Fırat Kalkanı, sonrasında Zeytin Dalı, son olarak da Barış Pınarı Harekatı ile ordumuz sefere çıkmış durumda. Millet olarak devletimizin, ordumuzun, hükümetin arkasındayız.  Bu millet öyle bir millet ki, bugün çağırsalar savaşmak için herkes hazır. Bizim ordumuz işgalci değil. İnşallah oradaki görevi bitirip, sınırımızda oluşacak tehlikeleri bertaraf edip, orayı asli sahiplerine teslim edip geri dönecektir. Bu anlamda biz de İnegöl Ziraat Odası olarak ordumuzun, milletimizin, devletimizin arkasındayız” dedi.






 

Çelik, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Ekim ayı meclis toplantımız vardı. Toplantımızda 2 bin 600 lira olan huzur hakkını, meclisteki arkadaşlarımızla Mehmetçik Vakfı’na bağışladık. Zor günler geçirdiğimiz şu günlerde, herkesin karınca kararınca taşına altın elini sokup, hem maddi anlamda bir katkı sağlamak, aynı zamanda Mehmetçiğe moral olmak adına destekte bulunmalı. İnşallah bu zor günleri de atlatırız. Herkesi de ordumuzun, devletimizin arkasında durduğu gibi, böyle bağışlarla moral verme adına desteklerini bekliyoruz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş