CUMHURiYET HALK PARTiSi HALKA GüVENMiYOR

Referandum çalışmalar kapsamında İnegöl’e gelen Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yıldız Seferioğlu, İnegöl Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Seferioğlu, adı Cumhuriyet Halk Partisi ama halka güvenmiyor. Diyor ki seni denize dökerim, nereye döküyorsun! Milletin üzerinde bir irade kabul etmiyoruz. Onlar biliyorlar 1950’den sonra iktidar yüzü görmediler. Bu kafayla göremeyeceklerde” dedi.

Yayınlama: 11.04.2017
699
A+
A-

Ziyarette AK Parti İstanbul Milletvekili ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yıldız Seferioğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve Yönetim Kurulu üyeleri ve muhtarlar katıldı.

 

Program ilk konuşmayı gerçekleştiren Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Türkiye’nin önüne 2011 yılında koyduğu 2023 hedefleri, bizim için neslimiz için çocuklarımız için… 2053 Hedefleri, torunlarımız içinde atalarımızın bu topraklara gelişinin bininci yılını temsil eden 2071 hedeflerini koymuştur. İlk defa bir Cumhurbaşkanı 60 yıllık planlardan bahsetmiştir. Bu planlar bizi memnun etmiştir ama uygulanacağını gören vesayetçiler rahatsız olmuşlardır. Türkiye ilk 10 ekonomisine girer gönül coğrafyasını mutlaka etkileyecek ve mazlumların sesi olacaktır. Artık kararı Türk Milleti verecektir. Biz kendimize ait bir yönetim modeli planlıyoruz MHP ile birlikte, ses Almanya’dan geliyor demekki doğru işler yapıyoruz. Onlar istedikleri kadar gocunsunlar biz bu konuda kararlılıkla ülkemizin büyümesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.






 

İstanbul Milletvekili ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yıldız Seferioğlu ise, “Muhtarlar sadece yönetici değil, bulunduğu yerlerde aynı zamanda bir kanaat önderidir. Milletvekili ve Belediye başkanı olabilirsiniz ama muhtar seçilmek zordur. Muhtarlar bağımsızdır. O yüzden sadece yönetim değil kanaat önderi özelliğiniz vardır. Fikir ve düşünceleriniz bizim için önemlidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın muhtarlar toplantısını ilgiyle izliyor. Sizlerden de katılanlar olmuş. O toplantıda sizlere müjdede vermiş. Bazıları muhtarlıklar kapatılacak diyorlar. Muhtarlıkların ekonomik katkıda bulunan Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ben seçimlerin Ankara’dan koordine edilmesi ile ilgili çalışıyorum. Artık sona yaklaştık. Anayasa değişikliğine değinmeyeceğim ama bu işin bir siyasi ruhu var. Aslında iki başlılığı ortadan kaldırıyoruz. Cumhurbaşkanlığı bu sistem ile Başbakanlık ile birleşiyor, meclis ve mahkemeler aynen devam ediyor. En son yapılan seçim 1 Kasım’dı. AK Parti iktidar oldu ama hemen öncesinde 7 Haziran seçimlerini hep beraber yaşadık. 7 Haziran seçimlerinde Türkiye’de iktidar çıkmadı. Az daha HDP iktidar olacaktı. Selehattin Demirtaş Adalet veya İçişleri Bakanı olacaktı. Terörü arkasına alan zihniyet iktidar olacaktı. Şuanda yapılan şey halka güvenmektir. %50 Artı bir oy gerektiren bir sisteme geçiyoruz. Milletin basireti var ve millet iradesine dayanmayan iktidar oluşmasın. Diyorlar ki siz Recep Tayyip Erdoğan için yapıyorsunuz. Başkanlık seçimleri 2019’da yapılacak o zaman kadar kim öle kim kala. 2 Dönem daha başkan olmasını isteriz Cumhurbaşkanımızın. Bu memlekette güçlü iktidarlar ne zaman çıktıysa, büyük yatırımlar yapılmış. Koalisyonlar ne zaman çıktıysa büyük yatırımların çöpe atıldığı dönem olmuştur. Koalisyon ortaklığı ile hükümet kuramazsınız, millet hükümeti kuracak. Tek adam  diyorlar, %50 oy alan bir lidere tek adam denir mi? Bize Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir adam gelirse ne olacak diyorlar, %50 oy alan biri Kemal Kılıçdaroğlu gibi olamaz. Alırsa da sorun yok toplumun içinden çıkan biri olmuş olacak. Geçici bir iktidar çıkacağına %50 oy almış bir iktidar ortaya çıksın. %50 Oy almak demek muhtarların desteğini almak demektir. Çünkü muhtarlar Türk insanını temsil ediyor. Bundan önceki iktidarlarda böyle değildi. Memlektin %3’ü yıllarca ülkeyi yönettiler, şimdi zorlarına gidiyor. Bakın adı Cumhuriyet Halk Partisi ama halka güvenmiyor. Diyor ki seni denize dökerim, nereye döküyorsun! Milletin üzerinde bir irade kabul etmiyoruz. Onlar biliyorlar 1950’den sonra iktidar yüzü görmediler. Bu kafayla göremeyeceklerde” dedi.

 

“Hayır diyenlere biz terörist demiyoruz diyerek” sözlerine devam eden Seferioğlu, “Herkes bizim gibi düşünmek zorunda değil. Herkes evet demek zorunda değil. Asla onlara terörist falanda demiyoruz. Şunu da net söylüyoruz; Kandil diyor ki hayır demezseniz bizi yok edecekler. Bunlar hayır diyorlarsa bir düşünmek lazım, bunların kategorisinde ne olurum ben. HDP’ye, PKK’ya yarayan millete yarar mı, menfaatlerimiz çatışır. Dolayısıyla evet diyen, hayır diyen kadar meşrudur. Ama teröristlerin tamamı da hayır diyor. Pazar günü seçimler olacak katılımın yüksek olması arzumuzdur. Mahallelerinizde, köylerinizde yaşlılar varsa biz teşkilatımız ile kendi arabalarımız ile onları oy kullanacakları yere götürürüz” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş