Dadaşların elleri, yaşamını yitiren vatandaşlarımız için semaya kalktı

Yayınlama: 26.02.2023
83
A+
A-

İnegöl Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen program ile, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız ile eller semaya kalktı.

İnegöl Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından yapılan yardım organizasyonlarının haricinde depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için bir program tertip edildi.

Programda imam hatipler tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, eller depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için semaya kalktı.






Yapılan duaların ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Toprak, şu ifadeleri kullandı:

“Yüzyılın felaketi olarak adlandırılan ve depremlerde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. 10 İlimizi derinden etkileyen depremler nedeni ile bizlerde İnegöl Erzurumlular Derneği olarak kendi içimizde yürüttüğümüz yardım faaliyetleri ile depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya çalıştık. Yapılan yardımların yanı sıra, dernek lokalimizde de bir program tertip ederek, depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için dualar ettik. Rabbim bir daha böyle bir olayla milletimizi imtihan etmesin inşallah. Devlet-Millet el ele vererek inşallah bu günleri kısa sürede geride bırakırız. Tekrar deprem nedeni ile yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş