DEPREMZEDE ÇOCUKLAR iÇiN OYUNCAK TOPLADILAR

AK Parti İnegöl Gençlik Kolları tarafından toplanan oyuncaklar, Elazığ ve Malatya’daki depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere bölgeye gönderdi.

Yayınlama: 09.02.2020
391
A+
A-

Elazığ ve Malatya’da depremzede çocuklar için ‘Bir Oyuncak Çok Tebessüm’ sloganıyla yola çıkan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı 81 ilden toplanan oyuncakları deprem bölgesine gönderdi.

 

Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Bursa Ak Parti İl Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı tarafından da kampanya başlatıldı. Kampanya sonucunda İnegöl ve 16 diğer ilçeden toplanan oyuncaklar Elazığ ve Malatya’da ki çocuklara ulaştırılmak üzere yola çıktı.






 

Konu ile ilgili konuşan AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Selim Emre Aydın, “Mazisi bin yıllara dayanan aziz millet iyi günde, kötü günde kenetlenerek badireleri hep birlikte aşıyor. Bizde AK Parti Gençlik Kollarınca başlatılan “Bir Oyuncak Çok Tebessüm” projesi kapsamında İnegöl’de parti yöneticilerimizden, üyelerimizden ve vatandaşlarımızdan topladığımız 2. El kullanılmayan oyuncakları topladık. Bu oyuncakları İl Gençlik Kolları Başkanlığımıza gönderdik. Orada il yöneticilerimiz bunları hediye paketi yaparak deprem bölgesine gönderecek. Amacımız bir nebzede olsa depremzede çocuklarımızı sevindirmek ve o yaşadıkları travmayı unutturmak. Rabbim ülkemizi, milletimizi her türlü afetlerden, belalardan muhafaza eylesin.” ifadesini kullandı.

 

HABER: CİHAN EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş