DEPREMZEDELERİN TÜM MOBİLYA İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAKLAR

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından Türkiye genelinde yardım seferberliği başlarken, Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde de mobilyacı esnafı depremzedelerin tüm mobilya ihtiyaçlarını karşılayacaklarını açıkladı.

Yayınlama: 27.01.2020
578
A+
A-

24 Ocak 2019 tarihinde Elazığ’da meydana gelen depremin ardından ülke genelinde başlayan yardım seferberliklerine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

 

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde ise yardımlar kapsamında mobilyacı esnafı, depremzedelerin tüm mobilya ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi.






 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, “Elazığ’da oluşan 6.8’lik büyük bir depreme rağemn, etkisi şiddetine göre daha az hasarla atlatılmıştır. Gönül isterdi ki hiçbir can kaybı olmasın ama maalesef şuana kadar 39 can kaybı yaşanmıştır. Hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralananlara geçmiş olsun. Bizlerde yaraları azda olsa sarmak adına, Mobiliyum AVM olarak 50 bin TL nakit yardım yapmak istedik. Elazığ’da ki depremzedelerin yaralarına sarmak adına depremde zarar gören, evleri yıkılan, mağdur olan tüm ailelerin, tüm mobilya ihtiyaçlarını bedeli ne olursa olsun karşılayacağımızı belirttik. Bunu gerçekleştirmek için kampanyayı bugün itibari ile başlattık. Rabbim bir daha bu felaketleri bizlere inşallah nasip etmez. Mobilya yardımları ile ilgili esk içişleri bakanımız Mehmet Ağar ile görüştük. Elazığ Valiliği ile bir kampanya başlatacaklarını söylediler. Onunla irtibatı kesmiyoruz. Elazığ’da acil sarılması gereken yaralar olduğunu, ısınma,barınma gibi ihtiyaçlar karşılandıktan sonra, Cumhurbaşkanımızın verdiği talimat ile çelik yapılar yapılarak, aileleri sıvak yuvaya kavuşturduktan sonra, ailelerin mobilya ihtiyaçlarını tez zamanda karşılayacağız. Bugün itibari ile çok yoğun bir talep var. Herkes elinden geldiğinin fazlası ile, yatak odası, yemek odası ne varsa seferber etmiş durumdalar. Bizlerde gerekli kontakları kurarak bu yardımı bir an önce başlatmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Daha sonra konuşan mobilyacı esnafı Hakan Üçevliler,”İnegöl Mobilyacıları olarak Elazığ’daki depreme çok üzüldük. Bizlerde İnegöl’de ki mobilyacılar olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Timur beyin söylediklerinin arkasındayız” dedi.

 

Mobilyacı esnafı Almira Yıldız ise, “Elazığ’da yaşanan deprem nedeniyle üzüntülüyüz. Bizlerde Elazığ için elimizden gelen yardımları yapacağız”  diye konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş