DİN GÖREVLİLERİ PİKNİKTE BULUŞTU

İnegöl Müftülüğü Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İnegöl Din Görevlileri Derneği, İnegöl Diyanet-sen ilçe temsilciliği ile birlikte ortaklaşa olarak 04.10.2017 Çarşamba günü Tahta köprü yolu üzerinde İSKO Tekstil firmasına ait mesire alanında bir açık havada bir piknik gerçekleştirdiler.

Yayınlama: 05.10.2017
766
A+
A-

 

Pikniğe İnegöl Kaymakamı Ali Akça, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Mftüsü İzani Turan ve ilçe müftüleri, İlçe Emniyet Müdürü, Garnizon Komutanı Uğur Baş, Emekli İlçe Milli Eğiti Müdürü Sabit Demirtaş, Emekli İmam Hatip Lisesi Müdürü Nusret Vardar, emekli din görevlileri, görev başındaki din görevliler ve  Kur’an Kursu öğreticileri aileleriyle birlikte katıldı.

 






 Programda bir konuşma gerçekleştiren Bursa Müftüsü İzani Turan, “İnegöl’de ilçe müftüleriyle bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantı öncesinde ise din gönüllüsü ve görevlisi kardeşlerimizin pikniğine iştirak ettik. Din Görevlileri Haftası münasebetiyle güzel bir organizasyon oldu. Arkadaşlarımızın memnuniyetlerini gözlerinden okuduk ve bizatihi memnuniyetlerini ifade ettiler. Bizim açımızdan da verimli bir toplantı oldu. Umre sezonumuz başlıyor. 2017-2018 dönemi umre sezonu. Bu vesileyle ilçe müftülerimiz toplantıyı bu minberde gerçekleştirdiler. Yani umreye gidecek kafile başkanlarını, din görevlilerini, irşad görevlilerini, ekip personelini, şoförleri ve hizmetlileri belirlemiş olduk. Kriterlerimiz vardı. Kriterlerimizi uygulayarak hiç hacca ve gitmeyen arkadaşlarımız çoğunlukta olmak üzere böyle bir tercihte bulunduk. İnşallah hayırlı olur. Bu vesileyle hem din gönüllüsü kardeşlerimizin haftasını tebrik ediyorum. Bu haftanın ilçemize, ülkemize, İslam alemine ve Müslümanlara hayırlar getirmesini Cenabı Hak’ta niyaz ediyorum. Bu haftayla beraber almış olduğumuz kararlar neticesinde inşallah Bursa’mızın her tarafında yoğun bir dini faaliyet, eğitim faaliyeti, hizmet faaliyeti kararlarını alarak inşallah uygulamaya koyacağız. Biz vatandaşımızdan, cemaatimizden ve bütün dostlarımızdan iştiraklerini arz ediyorum. Selam ve muhabbetlerimi arz ediyorum” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş