Dipsizgöl’ün efsane muhtarı, yeniden aday

Yayınlama: 18.03.2024
611
A+
A-

İnegöl’e bağlı kırsal Dipsizgöl Mahallesi Muhtarı Levent Aslan, 2024 Mahalli İdare Seçimleri öncesi açıklamalarda bulunarak yeniden mahallesinin muhtarı olmak için adaylığını açıkladı. Dipsizgöl’e hizmet etmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Aslan, “İnşallah birçok yeni proje ile köyüme hizmet etmeye devam etmek istiyorum” dedi.

Dipsizgöl Mahallesi’nin ulusal haberlerde boy göstermesi, tarımsal ürünlerinin tanıtılması ve ihracatı noktasında büyük emeği olan Muhtar Levent Aslan, yeniden muhtarlığa aday olduğunu açıkladı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Aslan, şu ifadeleri kullandı:






“Yıllardır muhtar olarak Dipsizgöl köyümüze hizmet ediyoruz. Rabbime bin şükür, hem mahallemizin tanıtımı hem de tarımsal ürünlerimizin yine tanıtım ve ihracatı noktasında İnegöl Belediyesi Kırsal Kalkınma Müdürümüz Sinan Kağan ile elimizden gelen gayreti ortaya koyduk. Bu bir hizmet yarışı, bizlerde elimizden geldiğince köyümüze hizmet etmeye devam etmek istiyoruz. Köyümüzle ilgili çok güzel projelerimiz var. Bu projeleri de yeni dönemde hayata geçirmek istiyoruz”

Aslan, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Köyümüzün sakinlerinden bir kez daha destek istiyorum. Onların bize karşı teveccühünün çok yüksek olduğunun farkındayım. İnşallah onların yüzünü geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemde de güldürmek için elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş