DİRİLİŞ KUPASINDA DOSTUM BİSİKLETÇİLERİ PEDAL ÇEVİRDİ

2017 Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet programı içerisinde yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Temsilciliği tarafından organize edilen Diriliş Kampı Kupası Dağ Bisikleti yarışlarına katılan Dostum Bisiklet Takımı önemli başarılara imza attı.

Yayınlama: 03.07.2017
618
A+
A-

İnegöl Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve doğa tutkunlarının çekim merkezi haline gelen Doğa Sporları ve Turizm Merkezi gün geçtikçe kendinden daha fazla söz ettirmeye başladı. Dostum, İnegöl’ün doğal güzelliklerinin tanıtımına katkı yaparken, bünyesindeki sporcuların katıldıkları yarışmalarda İnegöl’ü en iyi şekilde temsil etmeleri ve yarışmalardan başarı ile dönmeleri İnegöl’ü bir spor şehri kimliğine bürüyor. Her geçen gün büyüyen ve farkındalık ortaya koyan etkinliklere bir bir imza atan Dostum Merkezi, bünyesindeki sporcular ile önemli başarılara imza atıyor.

 

Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 02 Temmuz Pazar günü Aytepe Diriliş Kampı’nda 10 kategori 23 il, 39 farklı kulüpten 194 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Diriliş Kampı Dağ Bisikleti yarışlarında boy gösteren Dostum Bisiklet Takımı sporcuları İnegöl’ü en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadılar.






 

ENGİN KARABACAKOĞLU ÜÇÜNCÜ OLDU

İzmit merkezden 25 km uzakta ve Aytepe’nin zirvesinde denizden bin 200 metre yüksekte bulunan Diriliş Kampı’nda gerçekleştirilen yarışlarında Dostum Bisiklet Takımının göstermiş olduğu başarılar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bisiklet tutkunu birçok lisanslı sporcunun katıldığı Diriliş Kampı Kupası Dağ Bisikleti Yarışları Büyük Erkek, Büyük Bayan, Genç Erkek, Genç Bayan, Yıldız B, Yıldız A, Yıldız Bayan, Master 30+, Master 40+ ve Master 50+ kategorilerinde yapıldı. Büyüleyici bir doğa içerisinde yer alan Diriliş Kampı 2 ile Diriliş Kampı 1 arasındaki 3.200 metre uzunluğundaki parkurda Dostum Bisiklet Takımından Engin Karabacakoğlu ile Murat Pehlivan pedallarını çevirdi. Son derece zorlu ve teknik parkurda ter döken sporcularımızdan Engin Karabacakoğlu Master +40 kategorisinde 3.cülüğü elde ederken, bu kategoride yarışan önemli isimleri de bir bir geride bırakma başarısı gösterdi” dedi.

 

Elit Erkekler kategorisinde mücadele eden Murat Pehlivan’ın ise güçlü rakiplerin domine ettiği yarışta kendisine ilk 10 içerisinde yer bulduğunu belirten Aktaş, “Aralarında Türkiye Şampiyonlarının bulunduğu, farklı şampiyonalarda mücadele etmiş sporcuların da yer aldığı yarış son derece yüksek tempoda ve kırıcı geçti. Sadece rakipleri ile değil sıcakla, yüksek eğilimli yokuşlarda inişlerle mücadele eden sporcularımızı tebrik eder, ilerleyen yarışlarda sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum. Dostum olarak, gençlerin spor yapması ve doğada güçlerini harcaması kötü alışkanlıklara yönelmemesi için bu tarz etkinliklere katılım göstermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Aktaş son olarak, “Dostum ile İnegöl’ün doğal güzelliklerine vurgu yapmanın heyecanını yaşarken, dostum bünyesindeki sporcularımızın elde ettikleri başarılar bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Elde edilen başarılar ile dostum hedefine ulaşıyor” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş