Diyanet gençlik İftar da buluştu

Yayınlama: 21.03.2024
68
A+
A-

İnegöl İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nün hayata geçirdiği ‘Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum’ (ÇEDES) projesi kapsamında 50 öğrenci ve öğretmenleri iftar programında bir araya geldi.

İnegöl’de gençlerin çevreye ve değerlerine duyarlı nesiller olarak yetişmesi için projeler geliştiren İnegöl İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, bu kapsamda ‘Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum’ (ÇEDES) projesini hayata geçirmişti.

Gerçekleştirilen proje kapsamında öğrenciler bazen sabah namazlarında, bazen ise iftar sofralarında bir araya gelmeye devam ediyor.






İnegöl İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nün en son gerçekleştirdiği program ise Turgutalp Camii’nde gerçekleştirilen İftar programı oldu.

Program ile ilgili İnegöl İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“İnegöl İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu değerler kulübü öğrencilerimizden 50 öğrencimiz, kıymetli öğretmenlerimiz ve gençlik koordinatörlüğü ekibimiz ile Turgutalp Camii’nde bir iftar programı icra edildi. Okulumuz ile iftarda başlayan buluşmamız yemek sonrası dua, akşam namazı ve Turgutalp Camiinde teravih ile taçlandı”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş