‘Siyaset koltuklarda oturmak değil’

Yayınlama: 03.04.2023
116
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, genel seçimler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bayram, seçim çalışmalarının soluksuz devam ettiğini ifade ederek, “Siyasetin koltuklarda oturarak değil, insanımızın ayağına gidip gönlüne girmekle yapılması gerektiğini savunuyor ve buna göre hareket ediyoruz. Biliyoruz ki; Cumhur İttifakının başarısı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısıyla orantılıdır” dedi.

Seçim çalışmalarını sahanın her noktasında sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, genel değerlendirmelerde bulundu.

ÇALIŞMALAR TAM GAZ SÜRÜYOR








Gece gündüz demeden çalışmaların devam ettiğini belirten Bayram, şu ifadeleri kullandı:

“Doğal felaketlerin gölgesinde yapılacak 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Siyasetin koltuklarda oturarak değil, insanımızın ayağına gidip gönlüne girmekle yapılması gerektiğini savunuyor ve buna göre hareket ediyoruz. Biliyoruz ki; Cumhur İttifakının başarısı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısıyla orantılıdır. Başarmak da ancak çalışmakla elde edilir. Milletimiz ve devletimiz bekası için gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz”

MİLLET İTTİFAKI’NIN DAYATMAYA ÇALIŞTIĞI BAŞARISIZLIK HİKAYELERİNE KARNIMIZ TOKTUR

Millet İttifakı’nı küresel güçlerin yerli işbirlikçileri olarak tanımlayan Bayram, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“7+2 formatında teşekkül eden Millet İttifakı’nın dayatmaya çalıştığı başarısızlık hikayelerine karnımız toktur. Küresel güçlerin yerli işbirlikçileri vasıtasıyla Türkiye’nin milli birlik ve güvenliğini, toplumsal huzur ve dayanışma ahlakını tahrip etmesine izin vermeyeceğiz. Millet ittifakının terörist Demirtaş’ı, Sorosçu Kavala’yı, Gezi Parkı olaylarında tutuklananlarla birlikte FETÖ’yle iltisakları yargı kararıyla tespit edilip hüküm alanları serbest bırakma vaadini telaffuz etmesi devleti tanımayan, gayri milli zihniyete en bariz örnektir”

BU YOLUN SONU KARANLIKTIR

Diğer sol ittifakların da Kılıçdaroğlu’n u destekleyeceklerini belirten Bayram;

“Emek ve Özgürlük İttifakı maskesiyle yüzlerini kapatan TİP-TKP-EMEP-TÖP-EHP-SMF-HDP/PKK-YPG-PYD’nin dış tazyik ve telkinlerle aday çıkarmaktan vazgeçerek bariz şekilde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyecek olması meselenin özeti durumdadır. Marjinal sol partilerin ve bölücülüğün odağı olan HDP’nin de içinde bulunduğu bu şer ittifakına aziz milletimiz destek vermeyecektir. Bu yolun sonu karanlıktır. Bu yolun sonunun nereye çıkacağı belli değildir.  Müslüman Türk milleti, kadim devletimizin sonu belli olmayan karanlık yollara düşmesine izin vermeyecektir” dedi.

14 MAYIS’TA CUMHURUN ZAFERİ HİLAL GİBİ YÜKSELECEK

Seçimi kazanacaklarını belirten Bayram, sözlerini şu ifadelerle noktaladı.

“14 Mayıs’ta Cumhurun zaferi hilal gibi yükselecek, 29 Ekim’de de Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü iftiharla kutlanacaktır. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümü Cumhurun muazzam diriliş ve yükselişiyle taçlanacak, Türk ve Türkiye Yüzyılının ilk adımı Allah’ın inayeti, milletimizin iradesiyle atılacaktır. Sefer bizden, zafer Allah’tandır. Gayret bizden Tevfik Allah’tandır”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.