Doğan; ‘Kırsala her türlü maddi desteği sunacağız’

Yayınlama: 15.03.2024
130
A+
A-

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, bu kapsamda Halhalcalı vatandaşlarla bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Doğan, Köyleri kalkındırma projelerimizle sizlere tohum, fidan danışmanlık gibi her türlü maddi desteği sunacağız dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, İlçe Başkanı Zemci Şahin, meclis üyesi adayları ve  yönetim kurulu üyeleri ile birlikte üç noktada seçim çalışmaları gerçekleştirdi.

Metal Sanayi Bölgesi’nde esnafları ziyaret eden CHP heyeti, Halhalca Mahallesi ve AVM bölgesindeki kafeleri ziyaret etti.






Halhalca Mahallesi’ndeki köy kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Doğan, şunları söyledi; Köyler bizim can damarlarımızdan bir tanesidir.Tüm ülkenin tüm şehirin temel gıda ihtiyaçının büyük bölümü köylünün eliyle köylerde üretilmekte, yetiştirilmektedir. Sağlıklı temel beslenmemizin kaynağı köylerdir, köylülerdir. Bu anlamda üreten ve yetiştiren köylerimize ve köylülerimize sahip çıkmamız, desteklememiz gerekir. Siz değerli köylü çiftçi kardeşlerimiz içinde projelerimiz var. Köyleri kalkındırma projelerimizle sizlere tohum, fidan danışmanlık gibi her türlü maddi desteği sunacağız. Köy kalkınırsa şehir de kalkınır. Atatürk’ün dediği gibi ‘Köylü milletin efendisidir’… Bizde köylülerimize her anlamda hak ettikleri değeri vermek istiyoruz”

HABER SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş