Doğubayazıt’ta yaralanan İnegöllü asker Gazetemize özel açıklamalarda bulundu

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’nde vatan görevini sürdüren İnegöllü asker Semih Bilmiş, iki hafta önce teröristlerin saldırısı sonrasında yaralanmıştı. Semih Bilmiş bugün İnegöl’e gelirken, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Yayınlama: 06.09.2018
1.907
A+
A-

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’nde teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan İnegöllü asker Semih Bilmiş, memleketine döndü.

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan İnegöllü asker Semih Bilmiş, “Saat 10.30-11 civarında iki tane terörist gördük, komutana haber verdik. Komutan ilk başta bekleyin dedi. Yaklaşınca emir veririm dedi ben size. Teröristler yaklaştı. Sonrasında taciz ateşi geldi. Bizde emir beklemeden karşılık verdik. Bu teröristler iki kişiydi. Daha fazla dayanamayıp geri çekildiler. Yaklaşık 2 saat sonra geri geldiler. Bu sefer 6-7 kişilerdi. Yine çatışma çıktı. El bombası attılar yakınımıza. Nöbet tuttuğumuz yer kendimizin taşlardan yapmış olduğumuz taşlık alandı. Onun önüne düşünce el bombası taşlar parçalandı. Parçalanan taşlar diz kapağıma ve baldırıma isabet etti. Şuan iyimim bir sıkıntım yok Allah’a şükür. Hakkımızda hayırlısı olsun” dedi. 

HABER: SERHAT ÇİÇEK








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş