DOLANDIRICILAR BOŞ DURMUYOR

İnegöl’de bir vatandaşın telefonuna gelen mesaj, ‘Dolandırıcılıkta sınır yok’ dedirttirdi. İnegöllü vatandaş, mesajı alır almaz soluğu İnegöl Emniyet Müdürlüğü’nde aldı.

Yayınlama: 24.11.2020
2.121
A+
A-

İnegöl’de ikamet eden İsmail İpek isimli vatandaş, kendisine gelen mesajla adeta şok oldu. Dolandırıcıların ağına çekmek istediği İpek, soluğu Emniyet Müdürlüğünde aldı.

 

Yaşanılanları anlatan İpek, şu ifadeleri kullandı:






 

“Telefonuma bir mesaj geldi. Bana bunları yazmışlar; ‘Abi ben Mehmet. Benim teyzegil hayvan kattıkları ahır damının temelinden 1276 adet altın para çıkarmışlar. Üzerinde Arapça yazılar var. Üzerinde yeşil küf gibi bir şey var. Bunları elimizden çıkarmamıza yardım et, yarı para senin olsun. Ben köyden çıkamıyorum acil beni ara senden haber bekliyorum’ Bu mesajı okuyunca şaşırdım ve hemen polise gittim. Onlara da gösterdim. Dolandırıcılar insanları ağına çekmek istiyorlar. Vatandaşlarımız bu konuda kendilerine dikkat etsinler”

 

İpek, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı:

 

“Mesajı aldım gerçekten şok oldum. İnsan tedirgin oluyor. Bende polise gittim. Onlara da durumu anlattım. Şahsı tanımadığımı ama böyle bir mesaj attığını söyledim. Onlarda incelediler durumu. İnegöl’de yaşayan kardeşlerimiz bu konuda daha duyarlı olmalılar. Allah korusun böyle bir şey için telefon numarasını arasam kim bilir başıma daha neler gelirdi”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş