Domaniç’te öldürüldü, İnegöl’de defnedildi

Yayınlama: 26.07.2023
2.601
A+
A-

Domaniç’e bağlı Çarşamba köyünde meydana gelen aile içi kavgada bıçaklanarak yaşamını yitiren kişi, damadı olduğu İnegöl’e bağlı kırsal Yiğitköy’e defnedildi.

Alınan bilgilere göre olay, Domaniç’e bağlı kırsal Çarşamba köyünde meydana geldi. İddiaya göre henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı Ali Çakır, babası S.Ç. ve kardeşi E.Ç. ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı.

Tartışmanın şiddetlenmesi ile Ali Çakır, yaşanan arbede sırasında aldığı bıçak darbesi ile kanlar içinde kaldı. Öte yandan olay yerine Jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.






Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri, Ali Çakır’ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında Ali Çakır ile kavga ettiği belirlenen baba S.Ç. ile kardeşi E.Ç. ekipler tarafından gözaltına alındı.

İNEGÖL’E DEFNEDİLDİ

Öte yandan yaşamını yitiren Ali Çakır’ın İnegöl’e bağlı kırsal Yiğitköy’ün damadı olduğu öğrenildi. Ailesi ile yaşanan tartışmadan sonra yaşamının yitirmesi nedeni ile Çakır, damadı olduğu Yiğitköy’de defnedildiği öğrenildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş