DP’DEN CHP’YE DESTEK

Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşünü desteklediklerini ifade ederek, “CHP liderinin başlattığı yürüyüşe destek verme kararı alındı” dedi.

Yayınlama: 29.06.2017
602
A+
A-

DP Genel Başkanı Uysal, 2015 yılındaki seçimlerde partinin sloganının da ‘Herkes için adalet, herkes için demokrasi, herkes için zenginlik’ olduğunu hatırlatarak CHP liderinin başlattığı yürüyüşe destek verme kararı aldıklarını ifade etti.

 

DESTEK VERME KARARI ALINDI.






Kılıçdaroğlu’nun yanında yürüyen Gültekin Uysal, Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı yürüyüşe destek verdiklerini söyledi. Konu ile ilgili konuşan DP İlçe Başkanı Murat Balakuş, “Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal, 2015 yılındaki seçimlerde partinin sloganını ‘Herkes için adalet, herkes için demokrasi, herkes için zenginlik’ olarak belirlemişti. CHP liderinin başlattığı yürüyüşe destek verme kararı alındı. Birilerinin müsaade ettiği kadar hukuka, demokrasiye, adalete rıza göstermeyeceğiz. Türkiye’de eğer ana muhalefet lideri çıkıp ‘Ben adalet arıyorum’ diyerek yollara düşmüş ise, Türkiye’yi yönetenler şapkasını önüne koyup düşünmeli” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş