Düğün sezonu ile birlikte Mobilya satışları artacak

Ramazan’ın ardından başlayan düğün sezonunun mobilya sektörünü hızlandıracağını söyleyerek açıklamalarda bulunan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Türkiye genelinde satışlarımız %50-60 dolaylarında artar diye düşünüyoruz” dedi

Yayınlama: 22.06.2018
718
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan “Ramazan’ın her yıl 10 gün erken gelmesi ve Mayıs ve Haziran aylarına bu sene denk geldi. Önümüzde ki günlerde seçim var. Düğün sezonu da seçimden sonra hızlı bir şekilde başlayacak. Seçim haftası bile düğünler var. Türkiye genelinde düğün sezonu başlıyor. Özellikle sektörümüzde düğün sezonları ile birlikte yurt içi satışların hareketleneceği zaman. Biz mobilya sektörü de, üreticilerde hareketliliği bekliyoruz. İnşallah beklediğimiz düşüncelerde olur, Türkiye genelinde satışlarımız %50-60 dolaylarında artar diye düşünüyoruz. Her sene 700 bin evlenmenin olduğunu düşünürsek, ev temizlikleri ile sektörümüze faydası olacaktır” diye konuştu.

 

Ayhan konuşmasını şöyle sürdürdü, “KDV indirimi de hükümetin gündeminde yok, bunları konuşmaya da artık gerek yok. Artık bunun olmayacağını herkes bilmeli, normal işimize bakacağız. Bu bir beklenti olmasın” dedi.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş