DUYARSIZLIĞIN BU KADARI

İlçemizde duyarsız vatandaşların neden olduğu çöp kirliliği her geçen gün devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya da yansıyan fotoğrafta, duyarsız vatandaşların Bedre Deresi’ne çöpleri gelişi güzel atması tepkilere neden oldu.

Yayınlama: 23.09.2017
794
A+
A-

Özellikle sanayi bölgesinde geçtiğimiz yıllarda Bedre Deresi’ne atılan atıklar nedeni ile yaptırımların söz konusu olacağı duyurulmuş ve tespit edilen bazı şahıslara da cezai işlem uygulanmıştı.

Bu duyurunun ardından Bedre Deresi’nde vatandaşlar tarafından temizleme çalışmaları gerçekleştirilmiş ve çevre bilincinin kazandırılması noktasında bilgiler aktarılmıştı.

Geçtiğimiz gün sosyal medyaya yansıyan fotoğraf, bir çok vatandaş ile tepki ile karşılandı. Doğanın bilinçsizce katledildiğini belirten vatandaşlar, bu durumun önüne geçilmesi için her türlü fedakarlığın yapılmasını istedi.






SADECE BEDRE DEĞİL
İlçemizde bu gibi duyarsızlığın yaşandığı yerler hayli fazla. Sadece Bedre Deresi değil, şehir içinde bulunan hayvan suluklarının da duyarsız vatandaşlarca aynı yöntem ile kirletilmesi tepki toplamaya devam ediyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş