EFSANE MARATON TRİBÜNLERİNİN EN RENKLİ GÖRÜNTÜLERİ

İnegölspor’un kuruluşundan bugüne en büyük destekçisi olan; ’Efsane Maraton’ tribünü, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Bodrumspor müsabakasında renkli görüntülere şahitlik etti. Kulübün eski başkanı ve Mehmet Canalp ve 26 yıldır Efsane Maraton Tribünün lideri olan Tevfik Taşkın, birlikte taraftarı ateşleyerek takıma destek oldu.

Yayınlama: 15.12.2021
440
A+
A-

İnegölspor’un kurulduğu 1984 yılından bugüne kadar takımın en büyük destekçisi olan Efsane Maraton tribünü, geçtiğimiz hafta sonu İnegölspor-Bodrumspor maçında renkli görüntülere şahitlik ettiler.

 

Tribünlerden gelmiş efsane isimlerden şampiyon Başkan Mehmet Canalp ve İnegölspor Efsane Maraton Tribünlerinin 26 yıllık lideri Tevfik Taşkın, birlikte taraftarları coşturarak unutulmayacak anlamlı bir görüntü ortaya koydular.






 

Efsane Maraton lideri Tevfik Taşkın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Mehmet Canalp ile Bodrum maçında taraftarlarını birlikte coşturduklarını söyledi.

 

Başkan Canalp’ın halen 84 ruhuyla tribünlerde yer aldığını belirten Taşkın, “Benim için gurur yaşadığım bir gündü. Görevi devraldığım 1995 yılı bir anda aklıma geldi. 1995 yılında şampiyonluk bizlere yaşatan Mehmet Canalp başkanımızla Bodrum maçında tekrar tribünlerde birlikte olduk. O anları yaşamak herkese nasip olmaz ve ben o ambiyanstan gurur ve onur duydum. Her şey ve İnegölspor için” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş