Eğitim sezonu boyunca takipçi olacağız

¬2018-2019 Eğitim-Öğretim dönemi ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sabri Çağlar, “Sezon boyunca tüm olumlu ve olumsuz durumların takipçisi olacağımızı ve kanuni zeminde bunları dile getireceğimizi duyuruyoruz” dedi.

Yayınlama: 18.09.2018
595
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sabri Çağlar, “Geleceğimizin teminatı olan umudumuz göz ışığımız çocuklarımızın evlatlarımızın yeni eğitim ve öğretim yılını tebrik ederken çok değerli öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrenci kardeşlerimize başarılı ve hayırlı bir dönem olmasını niyaz ediyorum. Topluma yararlı nesiller yetiştirebilmek için ekonomik külfeti kucaklayan yemesinden içmesinden kişisel giderlerinden kısıp “vatana millete hayırlı olsunlar” düşüncesi ile evlatlarını geleceğe hazırlayan değerli halkımızın bu uğurda ki mücadelelerinde İnegöl Ülkü Ocakları olarak daima yanlarında olacağımızı eğitim ve öğretim adına bize düşen ne varsa tüm talep ve isteklere karşı kendimizi sorumlu hissedeceğimizi ve milli menfaatler gereği elimizi taşın altına koymaktan geri durmayacağımızı bildiriyorum. 2018-2019 eğitim öğretim yılımıza girerken denetimleri, arama ve güvenlik hizmetlerini hat safhaya çıkaran güvenlik güçlerimize de selam ve dua ederiz. Sezon boyunca tüm olumlu ve olumsuz durumların takipçisi olacağımızı ve kanuni zeminde bunları dile getireceğimizi duyuruyoruz. Millî Eğitim, eğitim hakkı ve eğitimin öğretmenleri, ülkemizin en üstün değerlerinin başında gelmektedir.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın İnegöl temsilciliği olarak; eğitim, eğitimin mekân ve idarecilerine, eğitmen ve faydalananlarına karşı elbette kayıtsız kalmayacağız. Okul çevrelerine gönüllü gözlemci olacağız ve evlatlarımıza en ufak bir zarar gelmemesi için güvenlik güçlerimize ve ilgili kuruluşlara derhal bilgi ulaştıracağız. Bu anlamda kem gözler maddeciler sapkınlık ve hainlik peşinde olanlar ayaklarını denk alsınlar mücadelemiz büyük Türkiye’ye olacak ise, Büyük Türkiye’nin mimarları şu an ortaöğretimde başarı sağlamak üzere eğitilen gençlik olacaktır. Pis mihraklara izin vermeyiz. Ailelerimizi evlatlarına yakın ilgi alaka ve kontrol mekanizması ile incitmeden kırmadan takipçileri olmalarını özellikle istiyor Ülkü Ocakları eğitim birimimize de kolaylıklar diliyorum.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş