Elleri ile hazırladıkları tatlıları sağlık çalışanlarına ikram ettiler

Mesleki Teknik Anadolu Lisesi-4 öğretmen ve öğrencileri, sağlık çalışanları için hazırladıkları 320 adet tatlıyı hastane yetkililerine teslim etti.

Yayınlama: 23.12.2020
600
A+
A-

Hacı Sevim Yıldız Mesleki eğitim kampusu içerisinde eğitim ve öğretim hayatını sürdüren Mesleki Teknik Anadolu Lisesi-4 öğrencileri, evlerinde ve okulda yaptıkları tatlıları pandemi sürecinde görev alan sağlık çalışanlarına ikram ettiler. 

Lisenin Yiyecek-İçecek Hizmetleri alan Öğretmenleri okulda, öğrencileri ise evlerinde tatlılar yaptılar. Geleceğin aşçıları olan öğrenciler, ürettikleri ürünleri okullarına teslim ettiler. Tatlı yapımlarını amatör kameralarca kaydeden öğrencilerin videoları ilgi odağı oldu. 

320 adet tatlı, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru ve Okul Müdürü Bülent Yıldız tarafından İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen’e takdim edildi. Devlet Hastanesi yönetimi ise öğrencilerin ve öğretmenlerin yaptıkları tatlıları, sağlık çalışanlarına ikram etti. Başhekim Göçmen, okul yönetimine ve öğrencilere teşekkür etti. 






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi-4 Müdürü Bülent Yıldız, şu ifadeleri kullandı:

“Yaklaşık olarak 10 aydır tüm insanlık olarak yoğun bir savaş verdiğimiz Kovid-19 salgını sürecinden geçiyoruz. Bu savaşta cansiperane çalışan sağlık çalışanlarımıza minnet borcumuzu ifade edecek kelimeler bulmakta güçlük çekiyoruz. Bu savaşın en ön cephesinde savaşan, insanüstü bir çaba ile canlarımızı kurtarmaya çalışan savaşçılar onlar. Verdiğimiz her kayıpla derinden üzülüyor, kurtarılan her birey için yürekten seviniyoruz. Ve biliyoruz ki, canımız emin ellerde. Biliyoruz ki, bir can daha kaybetmemek için son ana kadar mücadele ediyorlar. Millî Eğitim Bakanlığı Meslek Liseleri öğretmen ve öğrencileri, dezenfektan, maske, önlük gibi korucuyu ekipmanlarla salgının başından itibaren son derece hızlı bir şekilde sürece destek vermişlerdir. Okulumuzun Yiyecek-İçecek Hizmetleri alan öğretmenleri ve öğrencileri olarak İnegöl Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarına yanlarında olduğumuzu hissettirmek, manevi olarak destek vermek istedik. Öğretmenlerimizin hijyen kurallarına uyarak hazırladıkları tatlılar ile bir nebze de olsa yüzlerini güldürmek istedik”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş