EM-AS Sigorta Janti Oto Yıkama ile protokol imzaladı

2007 yılından beri İnegöl´de en ucuz kasko, yangın, trafik, dask, konut mühendislik poliçeleri ile hizmet veren EM-AS Sigorta, İnegöl´de bir ilke imza attı. EM-AS´tan trafik sigortası yaptıranlara ücretsiz oto yıkama hizmeti verilecek.

Yayınlama: 27.01.2018
1.051
A+
A-

İnegöl´ün en eski sigorta firmalarından olan EM-AS Sigorta, müşterilerine yönelik farklı kampanyalar ile adından söz ettiriyor. Bu kez ise, sigorta yaptıranlara ücretsiz oto yıkama hizmeti verecek olan EM-AS Sigorta ve Janti Oto Yıkama anlaştı. EM-AS Sigorta ayrıca 2 dakikada 14 sigorta şirketinden teklif alarak, fiyatı en uygun olan fırsatları vatandaşlara sunuyor.

 

İNEGÖLÜN EN ESKİLERİNDEN






Eski Muhasebecilerden, EM-AS Sigorta kurucularından Hasan Demirhan´ın 2013 yılında vefat etmesinden sonra 22 yıl aynı dalda faaliyet gösteren Suat Muyan, Muhasebe bölümünü devam ettirirken, sigorta bölümünü ise oğlu Sercan Demirhan bir yandan Üniversite okuyarak diğer yandan da sigorta bölümünde çıtayı yükseltiyor.

 

İnegöl´de 2007 yılından beri verdiği kaliteli hizmet ile adından sıkça söz ettiren EM-AS Sigorta sahibi Sercan Demirhan, İnegöl´de ilk olan bir kampanyaya imza atarak, trafik sigortası yaptıran müşterilerine ücretsiz oto yıkama hizmeti sunuyor. 2018 yılı yeni dönem için Janti Oto Yıkama ile anlaşma imzaladı.

 

EV VE İŞ YERLERİNİZDEN ARACINIZI TESLİM ALIP YIKAYIP GETİRİYORUZ.

Janti Oto Yıkama sahibi Yılmaz Kartal, konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “İç dış yıkama, detaylı temizlik, pasta cila, boya koruma, motor yıkama, buharlı araç temizleme, evden ve iş yerinden aracı alıp temizleyip geri götürme hizmetlerimizden en uygun fiyatlara faydalanabilirsiniz” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş