EM-AS Sigorta ve Oktay Oto Kaporta protokol imzaladı

Em-As Sigorta Sahibi Sercan Demirhan, Sigortalı araçların hasar esnasında kaporta onarımını, gerektiğinde boyasız göçük düzeltme işleminin yapılması için Oktay Oto Kaporta sahibi Oktay Gökçe ile protokol imzaladı.

Yayınlama: 25.01.2018
1.725
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Em-As Sigorta Sahibi Sercan Demirhan, “İnegöl’ün en çok trafik sigortası tanzim eden şirketlerinden biri olan Em-As Sigorta 23.01.2018 tarihinde almış olduğu karar ile Oktay Gökçe ile şirketin bünyesindeki sigortalı araçların hasar esnasında kaporta onarımını, gerektiğinde boyasız göçük düzeltme işleminin yapılması için protokol imzalamıştır. Şirketimiz ve müşterilerimize hayırlı olsun diyoruz” dedi.

 

Demirhan, “Araçların, hasar  sonrasındaki onarımı için Oktay Oto Kaporta’yı tercih ettik. Kendisine verdiğimiz hasarlı araçları onarım esnasındaki titizliği ve en önemlisi müşteri memnuniyetine önem vermesi bizi Oktay Oto Kaporta’yı seçmemizde etkili oldu. Şimdiye kadar bir çok sigortalı aracımızın onarımını yapan Gökçe’den en ufak şikayet almadık ve müşterilerimiz çok memnun kaldı. Üstelik kazalı araçlar sigorta hukuku çerçevesinde değer kaybı işlemlerini de beraber yapmaktayız” dedi.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş