EMLAKÇILAR ‘BiRLiK’ KAHVALTISINDA BULUŞTU

İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği’nin düzenlediği kahvaltı programı ile İnegöl’deki emlakçılar kahvaltı programında bir araya geldi. Programda açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Melik Uçaravcı, birlik ve beraberlik ile İnegöl’e hizmet etmek için çalıştıklarını ifade etti.

Yayınlama: 22.08.2019
1.036
A+
A-

Çamlıca Kahvaltı & Et Mangal tesislerinde düzenlenen birlik yemeğine, şehrimizde görev yapan birçok emlakçı katıldı.

 

Kahvaltı programının ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Emlak Müşavirleri Dernek Başkanı Melih Uçaravcı, “Bildiğiniz gibi göreve gelmemizin hemen ardından, meslektaşlarımızın iş eğitimleri ile ilgili bir dizi eğitim programı düzenledik. Düzenlediğimiz eğitim programlarında, gerek hukuki gerekse satış anlamında birçok değerli bilgiler edindik. Düzenlemiş olduğumuz bu eğitim programları, bizlere ciddi anlamda katkı sağladı” dedi.






 

Sözlerini sürdüren Uçaravcı, “Buluşmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda da bugün kahvaltı programında değerli meslektaşlarımız ile bir araya geldik. Her zaman birlik ve beraberliği önde tutan bir yapı olmaya gayret ediyoruz. Birlik ve beraberlik bizleri çok daha iyi yerlere getirecek ve aynı zamanda İnegöl’e hizmet boyutumuz da çok daha fazla olacaktır” şeklinde konuştu.

 

İnegöl’e yatırımcılar kazanmak istediklerini belirten Uçaravcı, “İnegöl’e yatırımcılar kazandırmak için belirli planlarımız var. Bu konuda da çalışmalarımız sürüyor. Bu noktada değerli büyüklerimizin de katkısı ile güzel işlerin altına imza atmak ve İnegöl için değerli yatırımların yapılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Uçaravcı, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: “Eğitim programlarımız ve buluşmalarımız devam edecek. Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah İnegöl için güzel işler başaracağız”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş