EMNiYET AFFETMEDi

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından İnegöl’de açık alanlarda, park ve benzeri yerlerde ateş yakan 3 kişiye 392, toplamda ise 1176 TL para cezası kesildi.

Yayınlama: 06.01.2020
391
A+
A-

İnegöl’de bilinçsiz vatandaşlar tarafından birçok park tahrip ediliyor. Milyonlarca liralara yapılan bu parklar kendini bilmez kişi veya kişiler tarafından yakılarak veya kırılarak yok ediliyor.

 

BÜYÜK TEPKİ GÖRDÜ






Son olarak geçtiğimiz günlerde Alanyurt’ta bir çocuk parkında bulunan bank Vandallar tarafından yakıldı. Bu görüntülerin sosyal medyaya yüklenmesiyle birlikte büyük yankı uyandırdı. Yaşanan bu olayların üzerine şehirde ki Vandalizm’in önüne geçmek isteyen emniyet ekipleri çareyi ceza kesmekte buldu.

 

CEZA UYGULANACAK

Kendini bilmez kişiler tarafından İnegöl’de bulunan parklarda veya açık alanlarda yakılan ateşler çevreye zarar veriyor. Emniyet güçleri daha önce bu tarz eylemlerde bulunan kişilere GBT sorgusu ve uyarı yaparak bırakıyordu. Ancak gelen şikâyetler üzerine harekete geçen emniyet ekipleri artık bu tarz eylemlerde bulunan kişileri uyarmak yerine cezai işlem uygulayacak.

 

İLK CEZA KESİLDİ

Bugün gece saatlerinde vatandaşlar tarafından ihbar edilen çevrede ateş yakan 3 kişiye 392, toplamda ise 1176 TL para cezası kesildi. Bu cezaların bundan sonra devam edeceği öğrenildi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş