Emniyet’ten ‘Huzurlu Okullar’ uygulaması

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından faaliyette olan okul çevrelerinde eş zamanlı ‘Huzurlu Okullar’ uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamaya İnegöl Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’de katıldı.

Yayınlama: 25.09.2018
653
A+
A-

17 Eylül tarihinde başlayan 2018-2019 eğitim-öğretim sezonunda özellikle okulların çevresinde bulunan suçlulara karşı denetim başlatan İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler geçtiğimiz gün faaliyette olan tüm okulların çevresinde ‘Huzurlu Okullar’ isimli uygulama gerçekleştirildi.

 

Asayiş ve trafik yönünden mercek altına alınan okul çevrelerinde metruk binalar,mezarlıklar ve parklarda didik didik arandı.






 

Uygulama noktasında durdurulan araç ve şahıslar üzerinde Genel Bilgi Taraması (GBT) yapılırken, hakkın yakalama emri bulunan yada aracının evrağı eksik olan şahıslara cezai işlem uygulandı.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatları doğrultusunda hareket eden İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin düzenlediği uygulamaya özellikle okul çevrelerinde bulunan ve gençlerimizi hedef alan zehir tacirlerinin korkulu rüyası Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri de katıldı.

 

Bu tür uygulamaların devam edeceği bilgisine ulaşıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş