EN FAZLA YARDIMA PLAKET

Türk Hava Kurumu’nun 94. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle dağıtılan fitre ve zekat zarfları ile en fazla bağış toplayan Kosova Eğitim Kurumları, Türk Hava kurumu Genel Başkanlığı’nca plaketle ödüllendirildi.

Yayınlama: 25.02.2019
1.002
A+
A-

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı tarafından gönderilen şükran plaketi Türk Hava Kurumu İnegöl Şube Başkanı Şükrü Sütçü tarafından Kosova Eğitim Kurumları adına Özel devrim Kosova Fen Lisesi Müdürü Erol Baştürk’e takdim edildi.

 

Plaket takdim töreninde konuşan Türk Hava Kurumu İnegöl Şube Başkanı Şükrü Sütçü, “Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “istikbal göklerdedir” ön görüsü ile 16 Şubat 1925 yılında kurulan ve sadece iki yıl sonra 1927 yılında İnegöl’ümüzde şubesi açılan Türk Hava Kurumunun 94. kuruluş yıldönümü nedeniyle dağıtılan fitre ve zekat zarfları ile okullarımız arasında en fazla yardımın toplanmasını sağlayan Kosova Eğitim Kurumları yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ederken genel başkanlığımızda uygun görülen plaketi kurum adına Özel Devrim Kosova Fen Lisesi Müdürü Erol Baştürk’e teslim ettik. Tören vesilesiyle amacımızın gençlerimize havacılığı sevdirmek olduğunu,bunun için canla başla çalıştığımızı,elde edilen bağışlarla güçlenerek  yaz aylarında meydana gelen orman yangınlarının en kısa sürede söndürülmesini sağlamaktayız. Bu görevlerin yanında hava ambulansı gibi görevlerimizi yerine getirmekteyiz.Ülkemizin can alıcı hizmetlerine bağış yoluyla katkılarını esirgemeyen başta Kosova Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Kosova olmak üzere; yöneticilere, öğretmenlere, öğrencilere ve saygıdeğer velilerine teşekkür ederim” dedi.






 

Özel Devrim Kosova Fen Lisesi Müdürü Erol Baştürk ise, “Bu duyarlı davranışlarından dolayı Türk Hava Kurumu yetkililerine teşekkür ederim. Bu cennet ülke bizim. Ülkemizin gelişmesi, Türk Hava Kurumu’nun yeni hizmetler için güçlenmesi adına seve seve fedakarlık etmeye hazırız. Bağışın toplanmasında desteğini esirgemeyen saygıdeğer velilerimize bir kez daha teşekkür ederim” dedi.                            



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş