‘En iyi hizmeti vermek için adayım’

İnegöl Elektrikçiler ve Benzerleri Odası Başkanlığı adaylığını açıklayan Fatih Aşkın, “Esnaflarımızla birlik içinde İnegöllü vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için adaylığımı açıklıyorum” dedi.

Yayınlama: 21.12.2021
1.123
A+
A-

Yaklaşan oda seçimleri öncesi Elektrikçiler ve Benzerleri Odası Başkanlığı için Fatih Aşkın adaylığını açıkladı.

 

Oluşturduğu listedeki isimlerle bir araya gelen Alaçam, seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.








 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Aşkın, şu ifadeleri kullandı:

 

“Arkadaşlarımızla bir liste oluşturduk. Listede yer alan arkadaşlarımız, esnaflarımızın hepsi birbirinden değerli. Bu anlamda güçlü bir kadro kurduk. Hizmet için yapılması gerekenleri yapacak isimlerle yola çıkıyoruz”

 

Sözlerini sürdüren Aşkın, :

 

“Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; esnaflarımızla birlik içinde İnegöllü vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için adaylığımı açıklıyorum. Bu anlamda üyelerimizin desteğini bekliyorum. Seçimlerin esnaflarımıza ve İnegöl halkına hayırlar getirmesini temenni ediyorum”

 

Seçilmeleri durumunda yapacakları işlerle ilgili bilgiler veren Aşkın, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

 

“ Yönetmelik ve kanun değişikliklerinde oda üyelerinin gerek toplu gerekse de zümreler halinde birebir olarak bilgilendirilmesi. İşletmeciliğin her alanında yapılacak eğitim ve seminer programlarıyla üyelerimizin sadece meslekleriyle alakalı değil gerek satış gerek muhasebe gerekse de mevzuat eğitimleriyle işlerine her anlamda çok daha hakim hale getirilmesi. Üyelerimizin işlerini kolaylaştırmak için online takip sisteminin kurulması. (TEDAŞ abone dosyalarının bilgisayar üzerinden takibi). UEDAŞ’la alakalı yaşanan sıkıntıların yapılacak çalışma ve diyaloglarla minimuma indirilmesi. Üyelerimizin ilgi duyacağı ve mesleki anlamda ufuk açacak bilim ve teknoloji fuarlarına ziyaretler düzenlenmesi ve bazı markaların üretim tesislerine ziyaretler yapılması. Toplantı ve eğitimler dışında oda üyelerinin bir araya geleceği kapsayıcı ve kaynaştırıcı sosyal faaliyetler yapılması. Her hafta belirli sayıda üyenin katılımıyla daha sağlıklı ve anlaşılır bir ortamda yapılacak fikir alışverişleri. Yapı bağlantı hatlarının üyeler arasında alınacak karar neticesinde yetkili merci ve kurumlarla görüşülerek kendi aramızda çözüme kavuşması. Oda üyelerinin tarafımızdan tek tek gezilerek öneri ve şikayetlerinin alınması ve bunların ivedilikle değerlendirilerek sonuç odaklı yapılacak olan toplantılar. Oda üyelerine tanımlı çipli kart sistemi ile protokol anlaşmaları yapılarak sağlık, eğitim, akaryakıt, otomativ ve benzeri sektörlerden indirimli alışveriş olanağı sağlanacaktır. Tüm meslek branşlarının işveren ve çalışanlarının kendi dallarında mesleki yeterlilik belgelerine sahip olması için yapılacak eğitimler. Aykome ile ilgili süreçleri takip etmesi için bir görevli istihdam edilmesi ve üyelerimizin bu külfetten kurtarılması. Fiyat tarife tartışmalarını tamamıyla ortadan kaldıracak bir proje olan tarifelerin bayındırlık bakanlığı birim fiyatları baz alınarak uygulamaya sokulması ve gerekli kurumlarla irtibata geçilerek yapılan işlerin denetlenmesi. Göreve gelmemiz halinde bu ve birçok projenin en kısa zamanda hayata geçeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Bu doğrultuda tüm oda üyesi arkadaşlarımızın desteğini bekler, yapılacak olan kongrenin hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.