İDH kantininde hummalı çalışma başladı

Yaklaşık 6 ay önce kira bedelini ödemediği gerekçesiyle kapatılan İnegöl Devlet Hastanesi kantinleri geçtiğiz hafta yeniden ihaleye sunulmuştu. İhaleyi kazanan firma bir an önce kantini açmak için hummalı bir çalışma başlattı.

Yayınlama: 22.05.2018
726
A+
A-

Geçtiğimiz Kasım ayında kira bedelini ödemediği gerekçesiyle kapatılan İnegöl Devlet Hastanesi kantinleri yaklaşık 6 ay kapalı kalmıştı. Vatandaşların mağdur olmaması için kısa süre önce ücretsiz çay ve su noktası olarak kullanılan kantin yerleşkesi, kantinlerin yeniden ihaleye sunulması ile noktalanmıştı.

 

Hastanenin kantin ihalesini kazanan firma geçtiğimiz gün itibariyle kantinlerde hummalı bir çalışma başlatarak, fiziki anlamda değişikliğe gitmeye başladı.






 

Kantinde yapılan tadilat, bakım ve onarım çalışmalarının 15 gün içerisinde sona ereceği ve tamamen hizmete açılacağı öğrenildi.

 

Öte yandan önceki yıllarda birden fazla kantin yerleşkesi olan İnegöl Devlet Hastanesi’nde, yeni süreçte sadece Acil Servis bölümünde bulunan kantinlerin faaliyette olacağı bilgisine ulaşıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş