Enflasyona inat çay 2,5 lira

Yayınlama: 05.12.2022
822
A+
A-

İnegöl’de geçtiğimiz günlerde çay ücretlerinde güncellemeye gidilmiş ve bardak çayın fiyatı 5 lira olarak belirlenmişti. İnegöl’den bir esnaf ise çayı 5 değil 2,5 liradan satarak, “Enflasyonun bu kadar arttığı bir dönemde, milleti çaydan da edecek değiliz. Enflasyona inat çat 2,5 lira” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Kahveciler Odası’nın aldığı karar ile çay fiyatlarında güncellemeye gidilmişti. Güncelleme ile birlikte çayın fiyatı 5 lira oldu. Sadece güncelleme bardak çaya değil, neskafe, kahve, meyve çayı fiyatları da güncellendi. Yeni güncellemeye göre Kahve 15 lira, Neskafe 12 buçuk lira, meyve çayı 12 buçuk lira oldu.

Öte yandan zaman haberlerinin ardından bardak çaya bir süredir zam yapmayan bir esnaf, çayı 2,5 liradan satmaya devam edeceğini açıkladı.






İsaören Mahallesi’nde kıraathane işleten Ahmet Özoğul isimli genç, bardak çaya zam yapmayacaklarını açıklayarak, şu ifadeleri kullandı:

“Enflasyonun bu kadar arttığı bir dönemde, milleti çaydan da edecek değiliz. Enflasyona inat çat 2,5 lira. Dünya önemli bir cendereden geçiyor. İnşallah tüm esnaflarımız sadece kazanma odaklı değil de insanlık odaklı işlerini yürütürler. Çünkü gerçekten çok sıkıntılı süreçten geçiyoruz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş