ERTUĞRULGAZİ DERNEĞİ’NDEN ZİYARETLER

Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Faruk Toptaş ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Alper Taban ve yardımcıları Rıdvan Kocaağa ile Oğuzhan Uslu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yayınlama: 18.09.2019
578
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Faruk Toptaş, “Geçtiğimiz günlerde İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği olarak Söğüt’teki Ertuğrulgazi’yi anma şenliklerine katıldık. Orada bulunarak İnegöl’ü ve derneğimizi en güzel şekilde temsil etmeye çalıştık. Bu tip organizasyonlara katılarak hem İnegöl’ü hemde derneğimizi tanıtıyoruz. Ben bu anlamda katkısı olan dernek yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Toptaş, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: “Bugün dernek yöneticilerimiz ile birlikte Başkanımız Alper Taban ve yardımcıları Rıdvan Kocaağa ve Oğuzhan Uslu’yu ziyaret ederek kendilerine görevlerinde başarılar diledik. Derneğimizin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdik ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine bizleri kabulleri için teşekkür ediyorum” dedi.

HABER SERHAT ÇİÇEK








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş